Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Aitiotilaisuus

Aition hinta: 1500€ + alv
(sis. aition, ruokailun, otteluennakon, puoliaikakahvit ja liput max. 15 hlöä)

Aitiossa seuraat ottelun Savon Sanomat Areenan parhailta paikoilta. Aitio on käytössä tuntia ennen ottelun alkua, mutta tarvittaessa aitio on käytössä jo aikaisemminkin. Aitiossa on ruokailu ennen ottelua ja tauolla järjestetään puoliaikakahvit. Ryhmäänne isännöi KuPS-legenda, joka pitää aitiossa ennen ottelua otteluennakon. Aitiossa on A-oikeudet, oma terassi ja aitiokatsomo. Aitioon voi myös tilata valmiiksi koko ryhmälle esim. KuPS-kaulaliinat lahjaksi.
 

Aalis-kabinetti

Kabinetin hinta: Alkaen 1300€ + alv (+10€ / hlö)
(sis. Kabinetin, ruokailun, otteluennakon, puoliaikakahvit ja liput max. 35 hlöä)

Aalis-kabinetti on Savon Sanomat Areenan iso VIP-aitio (max 35 hlö). Aitiolla on oma iso terassi ja baaritiski. Aaliksen aitioryhmä voi seurata ottelua Pääkatsomon VIP-katsomosta ja Aaliksesta löytyy myös AV-laitteet isompienkin ryhmien palavereja/kokouksia varten. Aalis on ryhmän käytössä tuntia ennen ottelun alkua, mutta tarvittaessa tila on käytössä jo aikaisemminkin. Aaliksessa on ruokailu ennen ottelua ja tauolla järjestetään puoliaikakahvit. Ryhmäänne isännöi KuPS-legenda, joka pitää aitiossa ennen ottelua otteluennakon. Aitiossa on A-oikeudet ja aitioon voi myös tilata valmiiksi koko ryhmälle esim. KuPS-kaulaliinat lahjaksi.
 

Partner's Pool VIP-klubikortti

Klubikortin hinta: 1500€ + alv
(sis. ruokailut, otteluennakon, puoliaikakahvit ja VIP-palvelut kahdelle)Partner's Pool klubi on KuPS:n VIP-tila, jossa on oma terassi, VIP pääty- ja pääkatsomo sekä isot sisätilat. Klubi aukeaa tuntia ennen ottelun alkua ja klubilla on ruokailu ennen ottelua. Tauolla klubilla järjestetään puoliaikakahvit. Ennen ottelua KuPS-legenda Jyrki Houtsonen pitää klubilaisille otteluennakon ja kertoo tulevan ottelun ennakkoasetelmat.

Huom! Partner's Pool VIP-klubikortilla voit tuoda jokaiseen otteluun aina vieraan mukanasi ja vieraallesihan kuuluu luonnollisesti täysin samat VIP-palvelut kuin isännällekin.

Tervetuloa naattimaan!

Lisätiedot:
Tero Taipale

markkinointipäällikkö
KuPS Oy
tero.taipale@kups.fi
040 809 7015