Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran kotiotteluiden paras pelaaja palkitaan Irene Partasen kalakukolla. Kauden 2018 Kalakukkopörssin voittivat Ilmari Niskanen ja Petteri Pennanen kummankin saavutettua kolme palkintoa. Kuka valtaa ykköspaikan tällä pelikaudella ?

KALAKUKKOPÖRSSI 2019:


03.04. KuPS - RoPS: Lucas Rangel
13.04. KuPS - HJK: Otso Virtanen
20.04. KuPS - FC Honka: 
05.05. KuPS - KPV: 
24.05. KuPS - Ilves: 
02.06. KuPS - SJK: 
25.06. KuPS - FC Lahti: 
21.07. KuPS - IFK Mariehamn: 
04.08. KuPS - HIFK: 
10.08. KuPS - FC Inter: 
24.08. KuPS - VPS: 


Veikkausliigamaalit: Rasmus Karjalainen 2, Petteri Pennanen 1, Lucas Rangel 1, Ville Saxman 1

Maalisyötöt: Ats Purje 1, Saku Savolainen 1, Juho Pirttijoki 1, Ilmari Niskanen 1

IltaSanomien IS-Tähdet: Petteri Pennanen 3, Lucas Rangel 2, Rasmus Karjalainen 2, Juho Pirttijoki 2, Reuben Ayarna 1, Otso Virtanen 1

LähiTapiolan vakuuttavin pelaaja: Juho Pirttijoki 1, Otso Virtanen 1

Studio AlexT:n tyylikkäin pelaaja: Reuben Ayarna 1, Juho Pirttijoki 1

 


Kalakukkoleipomo Irene Partanen & KuPS


Kuopion Palloseuran otteluissa tullaan jatkossa näkemään maankuulun Kalakukkoleipomo Irene Partasen myyntipiste. Kalakukkojen lisäksi Irene Partanen valmistaa paikallisista raaka-aineista myös pullia, viinereitä, munkkeja, pasteijoita ja lihapiirakoita.

KuPS:n markkinointipäällikkö Tero Taipaleen mukaan yksi yhteistyön tavoitteista on savolaistaa muu jalkapalloileva Suomi kalakukko kerrallaan. Kun vastustajalle on perinteisesti annettu viiri ennen ottelua, niin nyt KuPS vie vierasotteluihin mukanaan aidon Irene Partasen kalakukon ja antaa sen vastustajan kapteenille tuliaisiksi.

"Jos jokin on savolaista, niin murre ja kalakukko", Kuopiossa pian 10 vuotta itsekin asunut Taipale kertoo yhteistyökuviosta.


Irene Partasen myyntipiste Kuopion torilla

Yhteistyön sisältö ideoitu yhdessä

Irene Partasen myyntipiste KuPS:n ottelutapahtumissa ja vieraspeleihin mukaan lähtevä kalakukko ideoitiin yhdessä Irene Partasen puuhamiesten kanssa.

"Yhteinen sävel yhteistyölle KuPS:n kanssa löytyi nopeasti ja sisältökin ideoitiin yhdessä melkeinpä huumorissa suin. On hienoa päästä tarjoamaan KuPS:n kesän peleissä paikallisista raaka-aineista tehtyjä herkkujamme", Irene Partasen Janne ja Jarmo Komulainen kertovat.


Janne ja Jarmo Komulainen