Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran kotiotteluiden paras pelaaja palkitaan Irene Partasen kalakukolla. Kauden 2017 Kalakukkopörssin vei nimiinsä Urho Nissilä (4 kpl) Ats Purjeen sijoituttua toiseksi (3 kpl). Kuka valtaa ykköspaikan tällä pelikaudella ?

KALAKUKKOPÖRSSI 2018:


08.04. KuPS - FC Honka: Otso Virtanen
18.04. KuPS - RoPS: Abdalla El Said
29.04. KuPS - FC Lahti: Miika Töyräs
07.05. KuPS - FC Inter: Ilmari Niskanen
18.05. KuPS - IFK Mariehamn: Rasmus Karjalainen
26.05. KuPS - PS Kemi: Luis Carlos Murillo
12.06. KuPS - Ilves: Ilmari Niskanen
20.06. KuPS - HJK: Jere Hiltunen
30.06. KuPS - SJK: Ville Saxman
22.07. KuPS - VPS: Ilmari Niskanen
05.08. KuPS - TPS: Rasmus Karjalainen
12.08. KuPS - PS Kemi: Reuben Ayarna
26.08. KuPS - HJK: Juho Pirttijoki
13.09. KuPS - FC Lahti: Petteri Pennanen
22.09. KuPS - FC Honka: Reuben Ayarna
07.10. KuPS - Ilves: Petteri Pennanen
21.10. KuPS - TPS: Petteri Pennanen


Kalakukkoleipomo Irene Partanen & KuPS


Kuopion Palloseuran otteluissa tullaan jatkossa näkemään maankuulun Kalakukkoleipomo Irene Partasen myyntipiste. Kalakukkojen lisäksi Irene Partanen valmistaa paikallisista raaka-aineista myös pullia, viinereitä, munkkeja, pasteijoita ja lihapiirakoita.

KuPS:n markkinointipäällikkö Tero Taipaleen mukaan yksi yhteistyön tavoitteista on savolaistaa muu jalkapalloileva Suomi kalakukko kerrallaan. Kun vastustajalle on perinteisesti annettu viiri ennen ottelua, niin nyt KuPS vie vierasotteluihin mukanaan aidon Irene Partasen kalakukon ja antaa sen vastustajan kapteenille tuliaisiksi.

"Jos jokin on savolaista, niin murre ja kalakukko", Kuopiossa pian 10 vuotta itsekin asunut Taipale kertoo yhteistyökuviosta.


Irene Partasen myyntipiste Kuopion torilla

Yhteistyön sisältö ideoitu yhdessä

Irene Partasen myyntipiste KuPS:n ottelutapahtumissa ja vieraspeleihin mukaan lähtevä kalakukko ideoitiin yhdessä Irene Partasen puuhamiesten kanssa.

"Yhteinen sävel yhteistyölle KuPS:n kanssa löytyi nopeasti ja sisältökin ideoitiin yhdessä melkeinpä huumorissa suin. On hienoa päästä tarjoamaan KuPS:n kesän peleissä paikallisista raaka-aineista tehtyjä herkkujamme", Irene Partasen Janne ja Jarmo Komulainen kertovat.


Janne ja Jarmo Komulainen