Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

KuPS:n kotiotteluiden paras pelaaja palkitaan Irene Partasen kalakukolla

17.04. KuPS vs FC Inter - Urho Nissilä
29.04. KuPS vs Ilves
12.05. KuPS vs HIFK
24.05. KuPS vs SJK
04.06. KuPS vs IFK Mariehamn
14.06. KuPS vs VPS
18.06. KuPS vs HJK
08.07. KuPS vs PS Kemi
22.07. KuPS vs FC Lahti
05.08. KuPS vs RoPS
10.08. KuPS vs JJK
20.08. KuPS vs IFK Mariehamn
08.09. KuPS vs SJK
24.09. KuPS vs HIFK
12.10. KuPS vs RoPS
20.10. KuPS vs JJK

 

Kalakukkoleipomo Irene Partanen & KuPS


Kuopion Palloseuran otteluissa tullaan jatkossa näkemään maankuulun Kalakukkoleipomo Irene Partasen myyntipiste. Kalakukkojen lisäksi Irene Partanen valmistaa paikallisista raaka-aineista myös pullia, viinereitä, munkkeja, pasteijoita ja lihapiirakoita.

KuPS:n markkinointipäällikkö Tero Taipaleen mukaan yksi yhteistyön tavoitteista on savolaistaa muu jalkapalloileva Suomi kalakukko kerrallaan. Kun vastustajalle on perinteisesti annettu viiri ennen ottelua, niin nyt KuPS vie vierasotteluihin mukanaan aidon Irene Partasen kalakukon ja antaa sen vastustajan kapteenille tuliaisiksi.

"Jos jokin on savolaista, niin murre ja kalakukko", Kuopiossa pian 10 vuotta itsekin asunut Taipale kertoo yhteistyökuviosta.


Irene Partasen myyntipiste Kuopion torilla

Yhteistyön sisältö ideoitu yhdessä

Irene Partasen myyntipiste KuPS:n ottelutapahtumissa ja vieraspeleihin mukaan lähtevä kalakukko ideoitiin yhdessä Irene Partasen puuhamiesten kanssa.

"Yhteinen sävel yhteistyölle KuPS:n kanssa löytyi nopeasti ja sisältökin ideoitiin yhdessä melkeinpä huumorissa suin. On hienoa päästä tarjoamaan KuPS:n kesän peleissä paikallisista raaka-aineista tehtyjä herkkujamme", Irene Partasen Janne ja Jarmo Komulainen kertovat.


Janne ja Jarmo Komulainen