Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Banzai!


KUOPION PALLOSEURA RY 2017

Kuopion Palloseura ry ja Juniori KuPS ovat yhdistäneet toimintansa onnistuneesti

Vuoden vaihtuminen toi tullessaan KuPS ry:n ja Juniori KuPSin toimintojen yhdistymisen. Toiminnan uuden organisaation puitteissa on nyt saatu hyvin käynnistettyä.

Monissa toimintojen yhdistyminen on luonnollisesti aiheuttanut hämmennystä. Yksinkertaistaen sanottuna KuPS ry:n päätehtävä on tällä hetkellä Junioritoiminnan pyörittäminen. Mutta toimintojen yhdistäminen ei ole millään tavalla poistanut entisen KuPS ry:n suorittamien tehtävien tarvetta. Päinvastoin, tuen tarve on edelleen lisääntymässä.

Perinteisen KuPS ry:n tehtäviä hoitaa nykyisen organisaation sisällä oma itsenäinen ja omarahoitteinen hoitokunta. Ensimmäisen vuoden hoitokunnan jäseninä toimii KuPS ry:n viimevuotinen hallitus. Kun maksat KuPS ry:n jäsenmaksun, summa tulee kokonaisuudessaan hoitokunnan käyttöön entisenlaisten tehtävien hoitamiseen. Mihinkään muuhun toimintaan näitä jäsenmaksuja ei käytetä.

Ylivoimaisesti tärkein toimintamme on ollut lahjakkaille mutta vähävaraisille junioripelaajille harrastuksen jatkamisen mahdollistamiseksi myönnettävät stipendit. Näiden tarve tuntuisi valitettavasti olevan edelleen kasvussa. Ensimmäiset tämän vuodenkin stipendihakemukset on jo ehditty käsitellä. Lisäksi olemme mm. järjestäneet ja järjestämässä edelleen maakunnissa jalkapallokouluja, olleet mukana erilaisissa jalkapalloharrastusta edistävissä tapahtumissa kuten Torihanki- ja Beach-futikset ja muutenkin mukana siellä missä eniten tarvitaan.

Jäsenmaksun maksettuasi entisten jäsenien korttiin aktivoidaan automaattisesti jäsenetuina Intersportin alennus sekä pääsylippu yhteen KuPSin kotipeliin. Säilytä siis nykyinen olemassaoleva jäsenkorttisi, älä hävitä sitä. Lisäksi kauden aikana tullaan suorittamaan jäsenarvontoja sekä ainakin yksi jäsenille suunnattu kotipelitapahtuma. Uusille jäsenille lähetetään jäsenkortti postitse.

Toivottavasti saamme sinutkin mukaan tätä tärkeää työtämme tukemaan. Jokainen euro on edelleen tarpeen savolaisen jalkapallon tukemiseksi ja edistämiseksi.

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN:

Vaihtoehto 1:
Mene www.kupstore.fi ja osta Ry:n jäsenyys

Vaihtoehto 2:
Maksa verkkopankissa alla olevilla tilitiedoilla 25e jäsenmaksu. Muista laittaa mukaan yhteystietosi, puhelinnumero ja posti- sekä sähköpostiosoite. Yhteystietosi voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen: ry@kups.fi

Summa: väh. 25 €
Saaja: KuPS ry
Saajan BIC: OKOYFIHH
Kuopion OP IBAN: FI06 5600 0520 2848 30

Voit maksaa halutessasi jäsenmaksun yhteydessä ylimääräisen suorituksen joka ohjataan lyhentämättömänä stipenditilille. Stipenditilille saa milloin vaan tehdä minkä tahansa suuruisen lahjoituksen/avustuksen. Tilinumero on tällöin FI28 5600 0520 2848 22

Keltamustin terveisin: KuPS ry
Banzai !

 


STIPENDIT

KuPS ry tukee juniori-jalkapalloa stipendien muodossa. 2010-2016 olemme jakaneet yli 26.000 euroa sosiaalisin, taloudellisten ja taidollisin perustein.

Hakuohje stipendeille

1.Joukkueenjohtaja tekee hakemuksen KuPS ry:lle ja allekirjoittaa sen. Vanhemmat eivät siis hae stipendiä vaan joukkue.

2. Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat tiedot, muuten vapaamuotoinen.
- pelaajan nimi ja joukkue
- perustelut stipendin saamiselle
- haettava summa ja käyttötarkoitus
- joukkueen tilitiedot

3. Hakemus toimitetaan kirjallisesti KuPS:n toimistolle (Kaartokatu 6) suljetussa kuoressa maininnalla KuPS ry / stipendit.

4. Saatuaan hakemuksen KuPS ry konsultoi Juniori-KuPS:a pelaajan ns. peliuran osalta.

5. KuPS ry:n hallitus käsittelee hakemuksen sekä hyväksyy ja määrittää stipendin suuruuden, Juniori Kups ei tähän osallistu. Käsittelyaika voi olla useita viikkoja KuPS ry:n kokouksten päivämääristä riippuen.

6. Päätöksen jälkeen mahdollinen stipendi maksetaan joukkueen tilille, ei pelaajalle. Stipendi käytetään pelaajan kuluihin hakemuksen ja / tai päätöksen mukaisesti.
 

Hallituksen puheenjohtaja:
Mika Kajan, 040 351 6881, ry@kups.fi

Hallituksen muut jäsenet:
Seppo Kurikka sihteeri 0400 670 474, Kari Happonen, Antti Haapakorva, Harri Kajan, Ilja Venäläinen, Ilkka Niiranen