Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

PANOSTA HENKILÖKUNTASI HYVINVOINTIIN

KuPSin järjestämän TYHY-päivän punainen lanka on yksinkertainen - hauskanpitoa ja futista yhdessä tehden. KuPS:lla on vahva kokemus työhyvinvointipäivien järjestämisestä paikallisille yrityksille. Jokainen tapahtuma räätälöidään yksilöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti ja laadun takaavat ohjaajat - KuPS:n valmennus ja pelaajat.KOE PÄIVÄ LIIGAPELAAJANA

Harjoitukset, lämmittelyt, pelailut ja muut toimet järjestetään aina niin helpoiksi, että jokainen osallistuja pärjää ja pysyy varmasti vauhdissa mukana. Idea on yksinkertaisesti futista iso hymy huulilla. Miehet, naiset, nuoret sekä vanhat - jokainen pääsee taatusti nauramaan itselleen ja vieruskaverilleen kevyt puna poskilla, kun porukalla yritetään kesyttää palloa.

Tuo henkilökuntasi Savon Sanomat Areenalle. Me huolehdimme, että he viihtyvät ja tekevät yhdessä. Liikuntaosuuden jälkeen päivää voidaan jatkaa vaikka iltamyöhään asti. Lisätään ohjelmaan saunomiset, musiikkia, stadionin VIP-tilat, stand-upia ja muuta hauskanpitoa, niin yrityksesi kesäpäivät järjestyvät samassa paketissa.

LIIKUNTAOSUUS ESIMERKKI

13:00
Tervetuloa
Ohjaajien esittely
Alkulämmittelyt

13:30
Futistreenit
Kesytä pallo

14:30
Lopputurnaus
Välierät
Finaalit

15:15
Ruokailu
Jälkipuinnit
Palkintojen jako

RÄÄTÄLÖIDÄÄN PAKETTI YHDESSÄ
Hinta määräytyy tapahtuman järjestelyjen ja sisällön mukaan

Tero Taipale
Markkinointipäällikkö KuPS Oy
tero.taipale@kups.fi
040 809 7015