Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Ilmari Niskanen riemuitsi vuoden 2018 ensimmäisen maalinsa johdosta

25.01.2018

"Oli hyvä fiilis päästä tuulettamaan maalia oman kotiyleisön edessä"

Hyökkääjä Ilmari Niskanen onnistui myös avaamaan oman maalitilinsä perjantaisessa MuSa-ottelussa. Suomen Cupin A-lohkon kotiottelu oli edennyt 52. peliminuutille saakka, kunnes Niskanen onnistui vimeistelyssä viileän tyylikkäällä tavalla.

"Keskikenttäpelaaja Ville Saxman riisti ensin pallon keskialueella ja me päästiin vastahyökkäykseen. Urho Nissilä kuljetti palloa eteenpäin ja lähdin pystyjuoksuun tyhjään väliin. Upi huomasi välin ja laittoi sinne loistavan syötön, otin pallon haltuun ja tein hallitun sijoituksen maalivahdin ohitse", maalintekijä kuvailee hienoa onnistumisen hetkeään.


Hyökkääjä Ilmari Niskanen nautti pelaamisesta oman kotiyleisön edessä.

"Oli pirun hyvä fiilis tehdä maali ja päästä tuulettamaan sitä oman kotiyleisön edessä. Se tuntuu aina yhtä hyvältä. Kyllä oli huippufiilis. Viime vuonna tein valitettavasti vain kolme maalia: talven cupissa kaksi (JJK ja FC Lahti) sekä Veikkausliigassa yhden (RoPS). Ei tässä mikään hirveä maaliruisku olla oltu", Ilmari toteaa.

"Oma pre-season on mennyt oikein hyvin"

Energinen nuorukainen nauttii suuresti päästessän jälleen tositoimiin talven pitkän harjoituskauden keskellä.

"On tosi mukava pelata taas ja kotona erityisesti. Nyt keväällä pelataan hyvällä tahdilla yksi ottelu viikossa. Oma pre-season on mennyt oikein hyvin, olen treenannut paljon ja olen tehnyt paljon töitä. Olen hyvässä kunnossa ja paikat ovat ehjänä. Odotukset ovat korkealla tämän kauden suhteen", hyökkääjä toteaa.

"Kemissä on tarkoitus jatkaa voittojen tiellä"

Kuopiolaisten cup-ottelut jatkuvat sunnuntaina Kemin Junkohallissa. "Kemissä meidän tarkoituksena on jatkaa voittojen tiellä. Me pelattiin MuSa-ottelussa ihan OK-peli. Hyökkäyspeli toimi ajoittain vauhdikkaasti ja mallikkaasti, selvää on tietenkin se että parantaa meidän pitää. Hyvä kakkosen porukka meillä oli perjantaina vastassa", maalintekijä muistuttaa.