Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja RPS Roasting yhteistyöhön

08.06.2018

KuPS-kahvia on metsästetty jo vuodesta 1923

Kahvi kuuluu suomalaiseen arkeen ja me olemmekin maailman eniten kahvia juova kansa. Kahvin ei tarvitse kuitenkaan olla vain kahvia, vaan se voi olla jotain vähän enemmän. Tämän takia halusimmekin alkaa miettiä Kuopion Palloseuran kahviasioita uudesta näkökulmasta.

Siikarannassa Savon Sanomat Areenan naapurissa Pohjoisen Periferian sydämessä sijaitsee pienpaahtimo RPS Roasting. He kutsuivat Veikkausliigajoukkueen pelaajia paahtimolle valitsemaan Kuopion Palloseuralle kahvia, kuinkas muuten kuin maistelun merkeissä. Vastuullisen tehtävän saivat Ilmari Niskanen, Luis Carlos Murillo ja Henri Toivomäki.

Kahvin maistelussa tarkasteltiin muun muassa kahvien tuoksua, makeutta, bodya, hapokkuutta, jälkimakua ja kaikkien näiden tasapainoa. Kahviin ei haluttu perinteisiä kitkeriä makuja ja kahvin piti olla myös selkeästi tunnistettavissa. Lisäksi oli itsestäänselvää että kahvin on oltava aina tuoretta. Lisäksi Murillo vaati, että kahvissa pitää olla myös kolumbialaisen kahvin twisti.

KuPS-kahvi paahdetaan linnuntietä 970 metrin päässä Savon Sanomat Areenasta, parhaista raaka-aineista ja toimitetaan tuoreena pelitapahtumiin !

Uutta KuPS-kahvia on tulossa lähiaikoina myyntiin Kuopion alueen hyvinvarusteltuihin ruokakauppoihin, Kuopion Palloseuran toimistoon, seuran verkkokauppaan KuPStoreen ja Veikkausliigan tämän kesän kotiottelutapahtumiin tiistaisesta Ilves-ottelusta alkaen. Kuopion Palloseura järjestää ensi maanantaina medialle tarkoitetun lehdistötilaisuuden, jossa on tarjolla tuoretta KuPS-kahvia.