Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: Kuopion Palloseura kohtaa vahvan SJK:n

07.09.2017

Kovatasoinen ja tasaväkinen liigavääntö on jälleen luvassa

Kuopion Palloseuran värikkäät kotiottelut jatkuvat perjantai-iltana Savon Sanomat Areenan tunnelmallisessa iltavalaistuksessa. Veikkausliigakauden 25:nnen sarjakierroksen kotipelissä kohdataan kova vastustaja Seinäjoen Jalkapallokerho kello 18.30 alkaen. OP Pohjois-Savo toimii jännittävän illan otteluisäntänä ja SJK-ottelu on myös Veikkauksen pelikohteena osoitteessa: www.kups.fi/veikkaus

Vahvan fysiikan turvin pelikauden loppusuoralle


Veikkausliigassa alkaa nyt yhdeksän sarjakierroksen mittainen loppusuora. Jokaisessa loppukauden pelissä on paljon panosta ja tärkeitä sarjapisteitä jaossa. Kuopiolaiset lähtevät pelaamaan syksyn ratkaisuotteluita vahvaan fyysiseen kuntoonsa luottaen.

”Hyvässä fyysisessä kunnossa me olemme, se ei ole kadonnut mihinkään. Meillä on ollut pelaajia maajoukkueissa ja meillä on alkamassa aikamoinen härkäviikko. Meidän on pakko vähän kierrättää joitakin pelaajia. Jokaista pelaajaa tarvitaan”, päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Kotivoitto edellyttää erinomaista onnistumista

Perjantaina on jälleen edessä kivikova ja vaativa Veikkausliigapeli. SJK:lla on koossa nimekäs ja erittäin laadukas pelaajaryhmä. Kotivoiton saavuttaminen edellyttää kuopiolaisilta erinomaista onnistumista pelin jokaisella osa-alueella. Keskinkertainen tekeminen ei riitä mihinkään, eikä yhteenkään virheeseen ole varaa.

”Kyllä se näin on. SJK on vahva puolustava joukkue. He ovat onnistuneet siinä hyvin uuden päävalmentajansa johdolla ja he ovat hankkineet paljon niukkoja 1-0-voittoja. Meidän pitää nopeuttaa vähän omaa pelaamistamme jotta me pystyisimme haavoittamaan heitä. Meidän on oltava parempia maalin edessä ja meidän pitää pystyä murtautumaan paremmin”, päävalmentaja toteaa.

SJK iskee vastahyökkäyksillä tehokkaasti

Neljäntenä oleva KuPS ja viidenneksi noussut SJK taistelevat perjantai-iltana isoista sarjapisteistä. ”He ovat parantaneet omaa peliään kauden aikana. Viimeksi SJK iski täällä Kuopiossa meitä vastaan vastahyökkäyksillä tehokkaasti. Heillä on siihen hyvät pelaajat. Meidän pitää puolustaa paremmin heitä vastaan. SJK on pallollisesti vahva ja vauhdikas peli tulee”, Honkavaara muistuttaa.

Hyökkääjä Ats Purje on pelannut tähän mennessä yhteensä 99 Veikkausliigaottelua Kuopion Palloseuran riveissä. Tasalukema 100 on tulossa täyteen perjantaina. Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä ketään. Laitahyökkääjä Solomon Duah on sivussa SJK-pelistä lievän loukkaantumisen johdosta.