Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Saxman, Toivomäki ja Murillo valittiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen

04.10.2018

Erinomaisesti pelaava KuPS-kolmikko valittiin syyskuun tähdistöjoukkueeseen

Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkue on valittu. Peräti kolme Kuopion Palloseuran pelaajaa valittiin kuukauden joukkueeseen: keskikenttäpelaaja Ville Saxman sekä puolustajat Henri Toivomäki ja Luis Carlos Murillo valittiin syyskuun tähdistökokoonpanoon erinomaisten peliesitystensä ansiosta.

Saxman (kuvassa) pelaa parhaillaan toista sarjakauttaan Kuopion Palloseuran riveissä ja hänet valittiin jo elokuun tähdistöjoukkueeseen. "Sax" on viimeistellyt tällä kaudella neljä liigamaalia ja on antanut kolme maaliin johtanutta ratkaisusyöttöä, viimeksi lauantaina Vaasassa. Saxman toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Offsetpaino L.Tuovinen Ky:n kummipelaajana.
 


Toivomäki pelaa ensimmäistä sarjakauttaan kuopiolaisseurassa ja hän pääsi kesällä debytoimaan Suomen A-maajoukkueessakin. "Henkka" on esittänyt vakuuttavia otteita kuopiolaisjoukkueen puolustuslinjassa ja on antanut tällä kaudella yhden maalisyötön. Toivomäki toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin LähiTapiolan kummipelaajana.
 


Murillo on esittänyt loistavia otteita keltamustan puolustuslinjassa läpi kauden. Kolumbialaispakki pelaa ensimmäistä sarjakauttaan Suomen kentillä ja hänet valittiin jo toukokuussa kuukauden tähdistöjoukkueeseen ensiluokkaisten peliesitystensä ansiosta. "Muri" on antanut tällä pelikaudella neljä maalisyöttöä ja hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Eltel Networks Oy:n kummipelaajana.