Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Abdalla El Said pelaa viimeisen pelinsä KuPS:ssa perjantaina 18.5.

13.05.2018

Tähtipelaaja nähdään vielä yhden kerran Veikkausliigassa

Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran riveihin huhtikuun loppupuolella siirtynyt Abdalla El Said nähdään vielä yhden kerran Kuopion Palloseuran riveissä, kun keskikenttäpelaaja pelaa viimeisen ottelunsa perjantaina 18.5 Savon Sanomat Areenalla IFK Mariehamnia vastaan.

Todella vahva pelillinen panos Kuopion Palloseuran hyväksi

Kokenut 32-vuotias El Said on pelannut Kuopion Palloseuran riveissä kuuden ottelun verran ja on ollut odotusarvojen mukainen huippuvahvistus. Keskikentän maestro on kuudessa ottelussaan antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä ja huippuotteet palkittiin myös nimityksellä Veikkausliigan toukokuun tähdistöjoukkueeseen.

El Said lukeutuu Egyptin A-maajoukkueen tähtipelaajiin. Hän matkustaa IFK-pelin jälkeen Egyptin maajoukkueen MM-valmisteluleirille, jonka ohjelmassa on kaksi valmistavaa harjoitusottelua (26.5. Kuwait ja 6.6. Belgia). Egypti pelaa ensimmäisen ottelunsa MM-kisoissa perjantaina 15.6. kohdaten Uruguayn.

"El Said on huippupelaaja. Egyptiläinen tuntuu kentällä olevan muita aina askeleen edellä, koska hän hahmottaa kentän niin nopeasti. Toisaalta myös se nöyryys, miten hän harjoitteli kanssamme, kertoo siitä, että hänen taitojensa taustalla on kova määrä työtä. Täytyy todella rakastaa peliä, että pääsee tuolle tasolle", Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

 

Perjantaina tavoitellaan tämän kauden yleisöennätystä

El Said nähdään siis vielä kerran pelaavan Suomessa, kun Kuopion Palloseura kohtaa perjantaina 18.5. IFK Mariehamnin kello 18.30 alkaen. Kuopion Palloseuran tämän kauden yleisökeskiarvo on 2571 katsojaa ja suurin katsojamäärä oli RoPS-ottelussa (3123). El Saidin jäähyväisotteluun odotetaan kuitenkin kauden yleisöennätystä ja yli 4000 katsojaa!

El Said on ollut yksi Kuopion Palloseuran ja Veikkausliigan historian kovimpia vahvistuksia ja kuopiolaiskatsojilla on vielä yksi mahdollisuus nähdä huippupelaaja Kuopion Palloseuran riveissä Savon Sanomat Areenalla. Tiedossa on hieno jalkapallojuhla, tervetuloa hyvästelemään MM-kisoihin matkustava maailmanluokan supertähti!

"Kotiyleisön tuki on ollut alkukaudesta iso voimavara joukkueelle ja kotivoitto Interistä oli osoitus siitä miten tärkeää joukkueelle on voittaa savolaisyleisön edessä. Kesä on saapunut Kuopioon ja toivon, että kaikki löytävät perjantaina aurinkoiselle Savon Sanomat Areenalle", Honkavaara toivoo.

Ennakkoliput El Saidin viimeiseen otteluun tästä: