Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Harjoituspeli Kuopion Palloseura - KPV 90 min 3-1 (3-1)

29.03.2017

Gbolahan Salami (2) ja Ats Purje maalinteossa Savon Sanomat Areenalla

Kuopion Palloseura ja Kokkolan Palloveikot pelasivat tiukkaotteisen harjoituspelin. Veikkausliigakauteen valmistautuva KuPS voitti ottelun 3-1. KPV:n kookas puolustaja Henri Myntti puski ensin vapaapotkutilanteesta 0-1. Kuopiolaisten tähtihyökkääjät Gbolahan Salami ja Ats Purje johdattivat kotijoukkueen voittoon hienoilla maaleillaan.

"Ensi jakso oli hyvä. Toisella jaksolla pelaaminen meni rauhattomaksi, se ei ollut meiltä hirveän hyvä jakso. Ensimmäisen maalin jälkeen me osoitettiin luonnetta ja tehtiin hienoja maaleja ja päästiin peliin mukaan. Toisella jaksolla KPV prässäsi ylhäältä ja meille tuli tilaisuuksia nopeisiin hyökkäyksiin. Me tehtiin kuitenkin huonoja ratkaisuja ylhäällä", KuPS-valmentaja Jani Honkavaara kommentoi peliä. 

"KPV sai toisella jaksolla otetta peliin. Onneksi saatiin pidettyä johtoasema loppuun asti. Toiseen jaksoon ei voida olla hirveän tyytyväisiä. Teki hyvää voittaa pitkästä aikaa ja se on se päällimmäisin asia", valmentaja totesi.

Maalit:
20 min Henri Myntti 0-1
22 min Gbolahan Salami 1-1
27 min Ats Purje 2-1
31 min Gbolahan Salami 3-1

KuPS: Otso Virtanen, Tuomas Rannankari (84 min Sharp Räsänen), Azubuike Egwuekwe (84 min Mikko Pitkänen), Nikko Boxall, Sebastian Sorsa, Ville Saxman, Urho Nissilä (88 min Jere Hiltunen), Joni Mäkelä (70 min Joonas Nissinen), Ats Purje (70 min Patrik Alaharjula), Solomon Duah, Gbolahan Salami