Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Hemmo Riihimäki siirtyy lainasopimuksella KPV:n riveihin

07.01.2021

Kuopion Palloseuran maalivahti Hemmo Riihimäki (17) siirtyy kauden 2021 mittaisella lainasopimuksella Ykkösessä pelaavan Kokkolan Pallo-Veikkojen riveihin.

Ikäluokkansa suurimpiin lupauksiin kuuluva Riihimäki teki virallisen KuPS-debyyttinsä 28.2.2020, kun kuopiolaisen jalkapallokoulun kasvatti pääsi tolppien väliin voitokkaassa Cup-ottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Tämän lisäksi vuoden poikapelaaja tittelin 2019 voittanut Riihimäki on pelannut 21 Kakkosen ottelua KuFun riveissä.

"Hemmolla on tulevaisuudessa iso rooli Kuopiossa."

Kuopion Palloseurassa ollaan kiitollisia siitä, että KPV pystyi tarjoamaan Riihimäelle kehityksen kannalta elintärkeän väliaskeleen. Kokkolassa nuori maalivahti pääsee vastuulliseen rooliin organisaatiossa, joka pyrkii viemään myös omaa toimintaansa jatkuvasti eteenpäin.
 
”Hemmo on ikäisekseen todella kypsä maalivahti ja nyt hän pääsee johtavaan rooliin uudessa ympäristössä. Kokkolassa on laadukas arki maalivahdille ja Hemmon kehitykselle tekee hyvää pelata joukkueessa, joka pyrkii aina voittamaan ottelunsa.", Kuopion Palloseuran maalivahtivalmentaja Jori Särkkä toteaa.

"Hemmolla on tulevaisuudessa iso rooli Kuopiossa, mutta tämän vuoden hän tulee kasvamaan korkoa Kokkolassa ja seuraamme tiiviisti, miten hän suoriutuu lainapestillään. Ykkönen on tällä hetkellä Hemmolle sopivan kokoluokan haaste, joka puskee häntä eteenpäin urallaan."