Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

HJK-otteluun löytyy enää pieni määrä pääsylippuja

07.08.2020

Sokokselta saa vielä PeeÄssän pääkatsomolippuja

Sunnuntaina pelattava Kuopion Palloseuran ja HJK:n välinen klassikkopeli on herättänyt ennakko-odotusten mukaisesti suurta mielenkiintoa. Pääsylippuja on myyty perjantaihin mennessä runsaasti ja Keskuskentän jalkapallostadionin katsomot ovat täyttymässä sunnuntaita varten.

Keskuskentän pääkatsomoon on saatavilla enää muutamia PeeÄssän istumapaikkalippuja, näiden myynti tapahtuu ainoastaan Kuopion Sokoksen infopisteen kautta. 

Kaikista muista myyntipisteistä voi hankkia enää seisomapaikkalippuja stadionin tulostaulun puoleiseen eteläpäätyyn. Kaikki muut stadionin katsomot ovat loppuunmyytyjä.

Yleisöltä toivotaan toimintaohjeiden noudattamista

Peliin saapuvia katsojia pyydetään pelipäivänä noudattamaan turvavälejä otteluun sisääntullessa, stadionin katsomoissa ja kaikissa kioskimyyntipisteissä. Käsidesiä on saatavilla stadionalueella. Sairaana ei ole syytä tulla peliä katsomaan. Toivomme ystävällisesti kaikilta katsojilta yhteisten pelisääntöjen noudattamista tänä poikkeusaikana, jotta alkukauden isoin ottelutapahtuma saataisiin viedä läpi turvallisesti ja viihtyisästi.