Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Huomenna on juhlapäivä, tervetuloa torille keltamustaan kultamitalijuhlaan !

24.10.2019

Mestaruusjuhlat alkavat torilla perjantaina 25.10. kello 18.00

Kuopion Palloseura on jalkapalloilun tämän vuoden Suomen mestari ja nyt on kansanjuhlan aika. Koko kansan keltamustat kultamitalijuhlat alkavat Kuopion kauppatorilla huomenna perjantaina 25.10. kello 18.00. Iloinen ilta sisältää monipuolista ohjelmaa, livemusiikkia ja yllätysvieraita. Mestarijoukkue saapuu lopussa lavalle Veikkausliigan mestaruuspatsasta kantaen kultamitalit kaulassa.

Fanituotepiste myy uusia mestaruustuotteita

Torialueelta löytyy myös Kuopion Palloseuran fanituotemyyntipiste, josta pääsee ostamaan seuran uusia mestaruustuotteita. Kysyntä on ollut poikkeuksellisen kovaa viime viikonlopusta lähtien ja tuotteita on myyty tämän viikon aikana ennätysmääriä. Huomenna perjantaina niitä saa kätevästi myös torilta, tule hankkimaan omasi. Tervetuloa ostoksille !Tervetuloa jatkoille ravintola Introon

Viralliset jatkojuhlat alkavat ravintola Intro Socialin tiloissa (Kauppakatu 20) kello 20.00:n jälkeen torijuhlien päätyttyä. Veikkausliigan mestaruuspatsas tuodaan torijuhlien jälkeen Intron tiloihin, jossa yleisöllä on mahdollisuus ottaa kuvia harvinaisesta kohteesta. Veikkausliigan mestaruuspatsas on nyt Kuopiossa ensimmäistä kertaa milloinkaan.

Kaikki kuopiolaiset ovat lämpimästi tervetulleita yhteiseen kansanjuhlaan. Perjantaista tulee upea ilta, Banzai!