Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Hyökkääjä Aino Kröger jahtaa tänään lisää liigaosumia

18.07.2020

"Oma suoraviivainen pelimme on tänään isossa osassa"

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Aino Kröger lähtee jahtaamaan lisää maaleja tämän illan kotiottelussa. KuPS saa tänään vastaansa vantaalaisen PK-35:n, joka on Subway Kansallisen Liigan nousijajoukkue. Kröger odottaa värikästä ottelua tälle illalle.

"PK-35 on nyt erilainen vastus kuin Ilves. PK pelaa pallonhallintaa ja lyhyttä syöttöä ja on taitava joukkue. Oma suoraviivainen pelityylimme on lauantaina isossa osassa, sillä me pyrimme aiheuttamaan ongelmia vastustajalle, Oman puolustuksen pitää myös olla tiivistä", hyökkääjä pohtii.

"Pieksämäen pommittaja" on osunut tällä liigakaudella jo neljä kertaa. KuPS jatkaa omaa liigakauttaan hyvistä asemista kukistettuaan viime viikonloppuna Ilveksen 1-3. Kröger oli Ilves-pelissä isossa roolissa laukoen kaksi kaunista maalia kotijoukkueen verkkoon.

"Ensimmäinen tuli kulmapotkusta, jonka itse annoin. Pallo jäi turhan matalaksi ja se kimposi takaisin minulle. Vetäisin vasurilla ja takanurkkaan meni. Toinen maali tuli vapaapotkusta. Hyökkääjä Gentjana Rochi haastoi vastustajaa ja häntä rikottiin. Me saimme vaparin hyvästä paikasta ja siitä veto upposi samaan yläkulmaan", Kröger kuvailee hienoja maalitilanteitaan.

"Ensimmäinen puoliaika oli meiltä vähän heikkoa ja Ilveksellä oli pari paikkaa. Me onnistuimme tekemään maalit ja toisella puoliajalla me parannettiin. Maalilukemat olisivat voineet olla isommatkin. Toinen puoliaika oli meiltä ihan hyvä", maalitykki iloitsee.

Tämän illan kotiottelu KuPS - PK-35 Vantaa alkaa kello 16.00. Tervetuloa Keskuskentälle turvalliseen kotiottelutapahtumaan !