Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Hyökkääjä Anni Hartikainen haluaa pelata ehjän kauden

18.07.2020

"Haluan pelata liigassa mahdollisimman paljon"

Hyökkääjä Anni Hartikainen on aloittanut uuden liigakauden 2020 erittäin vahvasti. Vasta 16-vuotias kärkipelaaja on osunut Subway Kansallisessa Liigassa jo kahdesti, viimeksi Tampereella Ilves-ottelussa. Tammelan stadionilla vietettiin iloista riemun hetkeä, kun Annin kaunis laukaus upposi Ilveksen maalin takaylänurkkaan vieden kuopiolaiset jo 0-3-johtoon.  

"Keskikenttäpelaaja Neea Bergiltä tuli hyvä syöttö ja näin että maalivahti tuli vastaan. Pääsin laittamaan pallon taakse ylös. Minulla oli ottelussa pari muutakin hyvää paikkaa", maalintekijä iloitsee. Hän teki kesäkuisessa TPS-ottelussa ensimmäisen liigamaalinsa, jolla olikin silloin poikkeuksellisen suuri merkitys."Sen maalin muistan aina. Olin ollut kokonaisen vuoden poissa, TPS-ottelu oli kauden ensimmäinen pelini ja tein siinä heti maalin. Kaudella 2019 ehdin pelata yhdessä liigaottelussa vain 10 minuuttia, kunnes loukkaannuin ja se kausi oli ohi. Toiveissa on todellakin saada nyt pelata ehjä kausi. Treeneissä on mennyt hyvin ja haluan pelata liigassa mahdollisimman paljon", hyökkääjä toivoo.

Kuopiolaiset hyökkäävät tänään vantaalaisen PK-35:n kimppuun kotivoitto mielessään. "Voitto otetaan omalla hyvällä pelillä. Pelissä pitää olla rohkea ja vetoja pitää tulla paljon", Anni toteaa.

Tämän illan kotipeli KuPS - PK-35 Vantaa alkaa Keskuskentällä kello 16.00. Tervetuloa turvalliseen ja viihtyisään kotiottelutapahtumaan, Banzai !!