Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Hyökkääjä Ats Purje liittyy jälleen Kuopion Palloseuraan

27.12.2016

KuPS hankki lisää tulivoimaa Veikkausliigajoukkueensa eturiviin

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja hyökkääjä Ats Purje (31) ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran optiolla. Purje saapuu Kuopioon vuodenvaihteessa ja liittyy tiistaina tammikuun kolmantena päivänä KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen.

"Kuopio on kuin toinen kotikaupunkini"

Virolaishyökkääjä saapuu tuttuun kaupunkiin pelattuaan KuPS:ssa sarjakaudet 2012-2014. Purje pelasi kuopiolaisseurassa 76 Veikkausliigaottelua tehden yhteensä 19 liigamaalia. Hyökkääjä saavutti KuPS-joukkueen maalikuninkuuden 2014 yhdeksällä liigaosumallaan.

"Tulen Kuopioon erittäin hyvillä fiiliksillä. Kuopio on kuin toinen kotini ja pidän seurasta ja kaupungin ihmisistä, he ovat erittäin mukavia ja auttavaisia. Olen onnellinen pelaajasopimukseni johdosta", hyökkääjä iloitsee.

"Ensi kaudella pyritään hyvään menestykseen"

"Ensi kautta kohtaan ovat isot odotukset. KuPS on hyvä Veikkausliigajoukkue, viime vuodet eivät ole kuitenkaan olleet kovin hyviä. Me hävisimme kaksi peräkkäistä cupin finaalia ja jäimme niukasti ulos mitaleilta Veikkausliigassa. Toivon että me pystymme nyt tuomaan hyvää menestystä Kuopion asukkaille niin Veikkausliigassa kuin cupissakin", Purje toteaa.