Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Hyökkääjä Ilmari Niskanen on liittynyt A-maajoukkueeseen

03.09.2020

KiuPa-kasvatti on mukana torstain Wales-ottelussa

Veikkausliigassa vietetään parhaillaan syyskuun kansainvälistä maaottelutaukoa. Kuopion Palloseuran tehohyökkääjä Ilmari Niskanen on liittynyt Suomen A-maajoukkueeseen, joka kohtaa torstaisessa UEFA Nations Leaguen kotiottelussaan nimekkään Walesin. Ottelu pelataan Helsingin maineikkaalla Olympiastadionilla tänään kello 21.45 alkaen. Huuhkajat liitää loppuviikolla seuraavaksi Dubliniin, jossa kohdataan sunnuntaina isäntämaa Irlanti.

Niskanen on nyt ensimmäistä kertaa mukana Huuhkaja-miehistössä. Ilmari on pelannut aiemmin Suomi-paidassa yhteensä 37 nuorisomaaottelua (4 U15, 6 U16, 8 U17, 2 U18, 5 U19, 2 U20, 10 U21), on tehnyt peleissä neljä hienoa maajoukkuemaalia ja antanut kanssapelaajilleen kuusi mainiota maalisyöttöä.

Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti pelaa nyt seitsemättä sarjakauttaan kuopiolaisjoukkueessa. Hän toimii seuran läheisen yhteistyökumppanin Intersportin kummipelaajana. Ilmari on pelannut hienolla urallaan tähän mennessä yhteensä 152 Veikkausliigaottelua tehden 18 liigamaalia. "Immi" on tehnyt tällä kaudella kuusi liigamaalia, on antanut kaksi maalisyöttöä ja on hankkinut yhteensä 17 kappaletta IltaSanomien IS-tähteä. Hänet valittiin heinäkuussa Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi.