Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Hyökkääjä Ilmari Niskanen tuuletti riehakkaasti kauden neljättä liigamaaliaan

13.08.2018

"Maalinteko on aina mahtavaa, iso kiitos Henkalle loistopallosta"

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen pääsi sunnuntaina nauttimaan maalinteon makeudesta pitkästä aikaa. Niskanen viimeisteli hienolla tavalla kuopiolaisten 2-0-osuman PS Kemin verkkoon ja sunnuntaisesta kotipelistä saavutettiin himoittu voitto.

"Hyökkääjät Ats Purje ja Rasmus Karjalainen tekivät hyvää työtä hyökkäyspäässä. Karjalainen laittoi nätin pallon Henri Toivomäelle, jolta tuli täydellinen matala kova pallo maalille. Kerkesin puolustajan eteen ja pistin jalkaa väliin. Iso kiitos Henkalle loistavasta pallosta. Fiilis oli pirun hyvä, maalinteko on aina mahtavaa. Pari kuukautta tässä meni ilman maalia, paikkoja on ollut ja niitä on tullut tuhrittua. Tärkeä onnistuminen itselle", Ilmari iloitsee tämän sarjakauden neljännen Veikkausliigamaalinsa johdosta.

PS Kemistä onnistuttiin kairaamaan arvokas revanssivoitto. Niskanen uskoo, että keltamustalla on kaikki mahdollisuudet pelata jälleen vahva ja menestyksekäs syksy. "Voitto maistui hyvältä. Se oli meille tärkeä voitto. Hyvä vire on joukkueessa ja usko on meillä kova. Varaa on vielä parantaa. Meillä on kaikki avaimet siihen, että me pelaamme hemmetin hyvän loppukauden", laitahyökkääjä toteaa.