Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Jani Honkavaara oli tyytyväinen KuPS-joukkueen peli-ilmeeseen

22.04.2017

"Ihan pirteä peliesitys ja tehtiin kaksi tyylikästä maalia"

Kuopion Palloseura saavutti lauantaina Vaasasta yhden sarjapisteen Urho Nissilän ja Gbolahan Salamin onnistuttua maalinteossa Elisa Stadionilla. Kuopiolaiset olivat pitkään kiinni voitossa ja kolmessa sarjapisteessä, kunnes Juha Hakolan rangaistuspotku ja Ruben Gabrielin kentältäpoisto muuttivat ottelun luonteen.

"Meiltä ihan pirteä peliesitys. Ensimmäinen pelijakso oli meidän hallintaa. Vähän kuin varkain Vaasa pääsi tekemään maalinsa. Meillä oli tosi hyvä ilme ja me otettiin peli hallintaan ja tehtiin kaksi tyylikästä maalia", päävalmentaja Jani Honkavaara kuvaili pelitapahtumia.

"Toisella pelijaksolla me jatkettiin samaa ja saatiin muutama puolittainen paikka, Pikkuisen passivoiduttiin ja VPS pääsi peliin mukaan rangaistuspotkun muodossa. Turhaan vetäydyttiin, eikä jatkettu aktiivista pelaamista", valmentaja totesi.

"Sitten punakortti muutti peliä. Tyytyväisiä ollaan pisteeseen, 20 minuuttia pelattiin vajaalla. Tyytyväinen ollaan ilmeeseen kokonaisuudessaan, päästetyt maalit tietenkin harmittavat. Ruben Gabriel ei ole vielä täydessä 90 minuutin pelikunnossa, mutta hän pelasi tänään tosi hyvin. Hän on laatupelaaja, tosi vakuuttava esitys tänään. Korteissa hänellä oli huonoa tuuria", päävalmentaja sanoi.