Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kalakukko estradilla

30.03.2017

Helsingissä pidetyssä Veikkausliigan media-avauksessa KuPS korjasi jo kauden ensimmäisen pystin, jos mittarina pidetään esittelypisteen tarjontaa.

"KuPS:n pisteellä kävi aikamoinen kuhina, kun perinteisten karkkien sijaan laitoimmekin tarjolle Irene Partasen kalakukkoa. Mukana oli syöntiohjeet että paatuneimmatkin statilaiset tietäisivät miten kukkoa naatitaan", KuPS:n yhteyspäällikkö Miikka Ilo kertoo.

Toimittajien haastateltavina media-avauksessa olivat päävalmentaja Jani Honkavaara ja tuore kapteeni Sebastian Sorsa. Joukkueen hyvät otteet talven peleissä ovat nostaneet KuPS:n monen papereissa Veikkausliigan kärkikahinoihin.

"Monessa yhteydessä tuli esille, että odotukset KuPSia kohtaan ovat tällä hetkellä kovat", kapteeni Sorsa kertaa tilaisuuden haastatteluja.

Media-avauksessa oli Sorsan mukaan jo kevään pelejä odottava tunnelma. Kapteeni itsekin odottaa jo alkavaa kautta.

"Tilaisuudessa oli selvästi havaittavissa että joukkueet odottavat jo kauden alkua. Koko talvi on treenattu ja nyt on aika lunastaa talven aikana tehdyn työn tuloksia. Itse odotan varsinkin meidän nuorilta pelaajilta vahvaa panosta tulevalle kaudelle", Sorsa ennakoi pian alkavaa Veikkausliigaa.

HJK - KuPS
Veikkausliiga
Ma 10.4. klo 18:30
Helsinki