Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Keltamusta lauantai 2.12.2017 kokoaa yhteen kulttuuri- ja urheilutoimijat

01.12.2017

KuPS-tähdet Ilmari Niskanen ja Urho Nissilä ovat yleisön tavattavissa

KalPa, Kuopion Palloseura ja Kuopion kaupunginteatteri järjestävät yhdessä Keltamustan lauantain 2.12.2017. Kuopion kaupunginteatterissa oleva Ilmaistapahtuma esittelee klo 10.30-12.00 kaikkien mukanaolevien keltamustien tahojen toimintaa yhteisellä ja erilaisella tavalla kuin aiemmin.

KalPalta tilaisuudessa on paikalla pelaajia sekä supersuosittu Ruusteri-maskotti ja näiden kanssa voi ottaa yhteiskuvia ja tietysti pyytää nimmareita. KalPan toimintapisteellä on virtuaalinen maalivahtipeli, jossa yleisö voi testata torjuntataitojaan: ensin puetaan ylle liiketunnistimella varustetut maalivahdin tamineet ja virtuaalilasit. Peli seuraa pelaajan liikkeitä niin, että torjuminen tuntuu aidolta ja kiekkoja lentää päin maskia vaihtelevalla nopeudella. Virtuaalinäyttö kertoo singottujen kiekkojen nopeuden ja pelaaja saa pisteet torjuttujen kiekkojen perusteella. Parhaat palkitaan!

Tule tapaamaan "Immiä" ja "Upia"

Kuopion Palloseuran futispisteeltä löytyy taitokisaa, edustusjoukkueen pelaajia ja nimmareiden jakoa sekä tietenkin selfien ottamista. Futiskisassa pääset testaamaan jalkapallotaitojasi ja voit haastaa kisaan edustusjoukkueen pelaajia. Tähtipelaajat Ilmari Niskanen ja Urho Nissilä saapuvat lauantaina paikalle ollen yleisön tavattavissa.

Kuopion kaupunginteatteri tarjoaa mahdollisuuden tutustua teatterin taustatiloihin, eli pääset näkemään paikat, missä näyttelijät valmistautuvat esityksiin, kurkistaa puvustoon ja käydä näyttämöllä. Kulissikurkistus alkaa klo 11. Esillä on myös teatterilaatikot, joista muodostuu pöytäteatterinäyttämö, johon lapset voivat itse valmistaa lavasteita, tikkunukkeja tai muita hahmoja sekä erilaista tarpeistoa. Pöytäteatterissa voi esittää valmiita tarinoita tai lapset voivat itse keksiä oman tarinansa.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Lisätietoja:
KalPa Hockey Oy, Paula Seppänen, puh. 044 787 1103
KuPS Oy, Tero Taipale, puh. 040 809 7015
Kuopion kaupunginteatteri, Satu Laitinen, puh. 044 718 2433