Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Keskikenttäpelaaja Ville Saxman viihtyi VPS-ottelun vilskeessä

14.06.2017

"Me luotettiin siihen, että vastustajan virheistä isketään" 

Kuopion Palloseuran keskikenttätaistelija Ville Saxman pelasi keskiviikkoiltana jälleen hyvän ottelun keltamustan riveissä. KuPS-joukkue haki Saxmanin johdolla kolmea pistettä illan kotiottelustaan, jossa Vaasan Palloseura tarjosi isännille kovan vastuksen. 12:nnen sarjakierroksen värikäs vääntö päättyi lopulta tasenumeroihin 2-2.

"Vaasalla on oma tyylinsä pelata ja he toteuttaa sitä. Meillä piti olla siihen lääkkeet, mutta ensi jaksolla me ei saatu sitä pois niin hyvin kuin olisi pitänyt. Vähän piti juosta ja se vei veroa lopussa", erinomaisen ottelun pelannut Saxman totesi.

"Toisella jaksolla me prässättin vähän enemmän ja laiturit nousivat ylemmäs. Se auttoi tilannetta. Muutama vastustajan virhe toi lisää voimia prässiin. Prässipeli on meillä aina isossa osassa joka pelissä", keskikenttätaistelija muistutti.

Vaasalaiset pelasivat Kuopiossa rohkealla tavalla palloa runsaasti syötellen. Kuopiolaiset koettivat iskeä pallolliseen pelaajaan kiinni siinä muutaman kerran onnistuen ja pelissä nähtiin monta kiperää vaaratilannetta.

"Ei varmaan ole toista joukkuetta joka pelaa tuolla tavalla. Mukava haaste se on meille miettiä, miten lähteä sitä rikkomaan. Me luotettiin siihen, että vastustajan muutamista virheistä isketään, se ei ihan riittänyt", Saxman totesi.

"Jatkossa meidän pitää olla pikkuisen terävämpiä ja tehdä enemmän duunia ja toteuttaa paremmin se mitä sovitaan. Meillä on laaja pelaajarinki ja nuoret nälkäiset pelaajat pääsevät nyt näyttämään kyntensä", Saxman sanoi.