Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

28.08.2020

Kuopion Palloseura – HJK lauantaina klo 14.30

Kuopion Palloseuran värikkäät ja maalirikkaat kotiottelut jatkuvat jälleen lauantaina keskuskentän jalkapallostadionilla. KuPS ja Helsingin Jalkapalloklubi iskevät yhteen Subway Kansallisen Liigan 12:nnen sarjakierroksen huippuottelussa, joka alkaa kello 14.30. Stadionin sisääntuloportit avautuvat ja lipunmyynti alkaa lauantaina klo 13.30.

Laadukasta jalkapalloviihdettä jälleen luvassa

Kuopion Palloseuran ja HJK:n väliset Veikkausliigaottelut ovat suomalaisen huippujalkapalloilun klassikko-otteluita ja sama hieno kehitys on nyt tapahtumassa myös Subway Kansallisen Liigan puolella. Voitontahtoinen KuPS pääsee nyt mittaamaan omaa osaamistaan viime kauden liigamestaria vastaan. Luvassa on jälleen vauhdikas ja laadukas jalkapallo-ottelu kahden hyvän joukkueen välillä.

”Edessä on kahden hyvän joukkueen kohtaaminen, jossa on luvassa laadukasta jalkapalloa. Me olemme voittaneet nyt kaksi liigapeliä putkeen ja lähtökohdat HJK-peliin ovat siten hyvät. HJK:lla on hyvä rakenne omassa pallollisessa pelissään, mutta heillä on myös tiettyjä pieniä heikkouksia, ne ovat niitä paikkoja joihin me voimme heitä iskeä”, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala pohtii HJK-ottelun asetelmia.

KuPS lähtee peliin hyvällä energialla

Kuopiolaiset hankkivat keskiviikkoiltana hienon kotivoiton JyPK:stä. ”Pieksämäen pommittajaAino Kröger laukoi kaksi hienoa osumaa ja myös Aada Törrönen ja Roosa Ärväs pääsivät maalien makuun. Kotijoukkueesta löytyi runsaasti muitakin hyviä onnistujia maalintekijöiden lisäksi. Joukkue pystyy hyökkäämään monipuolisesti ja viimeistelee tehokkaasti. KuPS on tehnyt liigassa eniten maaleja (30) ja maalintekijätilastossa keltaisilla on komea kaksoisjohto. Joukkuepelaaminen kehittyy ja paranee asteittain kaikin puolin hyvään suuntaan ja kovaa Klubia vastaan tarvitaan aina korkealuokkainen suoritus hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

”Koko joukkueen puolustaminen ja roolitus ovat parantuneet. Jokainen pelaaja haluaa tietenkin voittaa HJK-pelin ja siinä ottelussa otetaankin jo jonkinlaisia pieniä askelmerkkejä tulevaa syksyä kohden mennessä. Hyvässä iskussa me peliin pääsemme”, Ojala iloitsee.