Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kröger ja Rochi ovat ylittäneet viimevuotiset maalimääränsä

05.09.2020

Kuopion Palloseuralla on kaksoisjohto liigan maalitilastossa

Kuopion Palloseura tekee tehokasta jälkeä meneillään olevassa Subway Kansallisessa Liigassa. KuPS on tehtaillut liigassa jo 34 osumaa ja kuopiolaisilla on komea kaksoisjohto liigan tämän kauden maalintekijätilastossa: maalitykit Gentjana Rochi ja Aino Kröger ovat vallanneet maalitilaston kaksi kärkisijaa tehokkailla otteillaan.

Molemmat hyökkääjät ovat nyt ylittäneet viimevuotiset maalimääränsä, kun tätä liigakautta on pelattu 13 sarjakierrosta. Rochi viimeisteli tänään Espoossa sarjakauden 13:nnen liigamaalinsa, hyökkääjä teki viime kaudella 12 liigamaalia pelaamissaan 21 liigapelissä. Kröger on tehnyt tällä kaudella yhdeksän hienoa liigaosumaa, viime kaudella hän teki kahdeksan liigamaalia pelaamissaan 20 liigapelissä.

Meneillään olevaa runkosarjaa on jäljellä vielä viisi sarjakierrosta, joten tehokaksikolla tulee olemaan runsaasti hyviä mahdollisuuksia iskeä lisämaaleja tämän loppukauden runkosarjapeleissä. Kuopiolaisten liigakausi jatkuu lauantaina 26.9. syyskuun maaottelutauon päätyttyä.