Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kummin Kaa-pelit jatkuvat, tervetuloa sunnuntaiseen Honka-peliin

01.10.2019

Tulkaa yhdessä viihtymään Veikkausliigakauden loppuhuipentumaan !

Kuopiossa pääsee taas kummin kanssa Kuopion Palloseuran ja KalPan liigapeleihin. Kumminkaa-pelit ovat sunnuntaina 6.10. KuPS–Honka klo 16.00 ja lauantaina 4.1.2020 KalPa-Ilves klo 17.00.

Kummipeleihin kutsutaan kummeja kummilapsineen muun muassa seurojen lipputarjouksilla. Kuopion ev.lut. seurakunnat ovat peleissä mukana järjestämässä monenlaista ohjelmaa ennen peliä ja erätauoilla.

Kirkko järjestää Kummipelejä ympäri Suomea osana Kumminkaa.fi-toimintaansa. Kummi-toiminnalla kirkko tahtoo vahvistaa läsnäoloaan kummien ja kummilasten elämässä. Yhtenä tapahtumana ovat Kummipelit. ”Kummius on elinikäinen ihmissuhde ja oman kummilapsen kanssa kannattaa viettää aikaa”, Kuopion seurakuntayhtymän nuorisosihteeri Hanna Kärsämä toteaa.

KuPS ja KalPa yhteistyössä Kummipeleissä

Kuopion pääsarjatason suurimmat urheiluseurat KuPS ja KalPa tekevät Kummipelit yhteistyössä. ”Kummipeleistä on saatu nyt kausittainen juttu Kuopion seudulla ja toivonkin että tapahtumat vain paranevat vuosi vuodelta”, Kuopion Palloseuran markkinointipäällikkö Tero Taipale kertoo.

”Kummipelien rakentamisessa yksi parhaita elementtejä on seurojen ja kirkon yhteistyö” kertoo KalPan markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori Hanna Tuhkanen.

Muutakin kummitoimintaa on jo. Kummipelien lisäksi järjestetään muuta toimintaa. ”Viime vuosilta hyviä esimerkkejä Kummipelien lisäksi ovat olleet kummipäivät, kummiristeilyt ja kummileirit”, seurakuntakasvatuksen asiantuntija Jari Pulkkinen Kirkkohallituksesta kertoo.

Tarkemmat tiedot Kummipeleistä ja tarjouksista löydät Liigaseurojen kotisivuilta www.kups.fi ja www.kalpa.fi ja Kumminkaa.fi-sivuilta

Kuopio:
KuPS – Honka su 6.10. klo 16.00 Savon Sanomat Areenalla
- Kummilapsi ilmaiseksi peliin – pääsylippu joko pääty- tai aurinkokatsomoon
- Lasten oma VIP-alue, jossa touhua ja toimintaa koko pelin ajan!
- Selfieseinä, paikalla myös KalPan maskotti Ruusteri!

KalPa – Ilves la 4.1.2020 klo 17.00 Olvi Areenalla
- Kummilapsi istumapaikalle vain 5 € päätykatsomoissa (tarjous 7-15-vuotiaille lapsille, normaali 10 €, liput tulevat myyntiin 1.10.2019).
- Rintanappien painaminen yhdessä kummin kanssa.
- Yhteiskuva kummin, Ruusterin ja KalPa-pelaajien sekä KuPS-pelaajien kanssa.
- Mahdollisuus osallistua Kumminkaa-luistelukisaan erätauolla, huom. omat luistimet mukaan!
- Omat kuvat voi tägätä #Kumminkaa ja samalla osallistut arvontaan.