Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian otteluennakko:

14.09.2020

FC Lahti - Kuopion Palloseura tänään klo 18.30

Suomen mestarijoukkueen Kuopion Palloseuran pelikausi jatkuu maanantai-iltana Lahden stadionilla. Kova kotijoukkue FC Lahti ja KuPS iskevät yhteen 14:nnen sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa kello 18.30. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä RUUTU-palvelun kautta.

Kuopiolaisilla on menossa tärkeä ja tiivistahtinen otteluviikko. Tänään taistellaan liigapisteistä Lahdessa, torstaina ohjelmassa on UEFA Europa Leaguen toisen karsintakierroksen kotiottelu kovaa Slovan Bratislavaa vastaan ja sunnuntaina liigakausi jatkuu pohjoisessa Rovaniemellä. Viikko-ohjelmassa on kolme vaativaa peliä ja paljon matkustamista. Jokaisessa ottelussa kamppaillaan isoista asioista ja erittäin arvokkaista sarjapisteistä.

KuPS-joukkue esitti viime keskiviikkona jälleen parhaita puoliaan kukistamalla RoPS:n 3-0 riittävän hyvällä peliesityksellä. Tänään edessä on vaativa liigapeli syksyisellä nurmikentällä. KuPS lähtee Lahteen jatkamaan vahvaa hyökkäysvoittoista pelityyliään. ”Meillä on nyt edessämme tiukka kolmen ottelun viikko, jossa jokainen peli on tärkeä. Tänään pelataan luonnonnurmella, keskikenttäpelaaja Bismark Boateng on sivussa pelikiellon johdosta”, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen arvioi tämän illan peliä.

Boateng hankki RoPS-ottelussa liigakauden neljännen varoituksensa joutuen siten yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon. KuPS-joukkueen hyökkäävä pelitapa tuottaa jokaisessa ottelussa runsaasti mainioita maalintekopaikkoja ja vauhdikasta keltamustaa hyökkäysvyöryä on jälleen tänäänkin luvassa. Mestarijoukkue saapuu Lahden stadionille hyvässä iskussa.