Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

29.06.2018

Kuopion Palloseura kohtaa nimekkään Seinäjoen Jalkapallokerhon

Kuopion Palloseuran tiivistahtinen Veikkausliigakausi jatkuu jälleen lauantaina Savon Sanomat Areenalla. 18:nnen sarjakierroksen kotiottelussa kohdataan nimekäs Seinäjoen Jalkapallokerho kello 15.00 alkaen. CARLSON toimii jännittävän illan otteluisäntänä.

Kotivoitto edellyttää tasapainoista onnistumista

Lauantaisessa kotipelissä on jälleen tärkeitä sarjapisteitä jaossa. Kotivoiton saavuttaminen edellyttää kuopiolaisilta tasapainoista ja hyvää joukkueonnistumista. Puolustuspelaamisen pitää olla kauttaaltaan huolellista, eikä virheitä ole tietenkään varaa tehdä. Keskinkertainen tekeminen ei tule nytkään riittämään voittoon saakka.

”SJK on muuttunut paljon. SJK tulee varmasti ylös sarjataulukossa, he pelaavat hyvin ja peli on kehittynyt oikeaan suuntaan. SJK on hyvä pallollinen joukkue, jossa on paljon laadukkaita yksilöitä. Ei tule helppoa peliä. Mitään me emme saa ilmaiseksi, mutta hekään eivät saa meiltä mitään ilmaiseksi”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

”Selvä on, että tekemistä pitää parantaa”

SJK:lla on koossa kokenut ja erittäin laadukas pelaajaryhmä. Joukkue saapuu Kuopioon nälkäisenä uuden päävalmentajansa Alexei Eremenkon johdolla. KuPS-joukkueen pitää nyt pystyä parantamaan oman pelaamisensa laatua, jotta kolme pinnaa onnistuttaisiin saavuttamaan.

”Meillä on peliin ihan hyvä lähtötilanne. Meillä on ollut ruhtinaalliset neljä päivää pelien välillä ja nyt me olemme saaneet treenattua ja voimia on kerätty. Selvä on, että tekemistä pitää parantaa. Lahti-peli ei ollut meiltä hyvä, toinen jakso varsinkaan. Voittokantaan pääsy olisi iso juttu”, valmentaja toteaa.

Ilmari Niskaselle tulossa sadas liigapeli

Hyökkääjä Ilmari Niskanen on pelannut tähän mennessä yhteensä 99 Veikkausliigaottelua, kaikki Kuopion Palloseuran riveissä. Tasalukema 100 on tulossa täyteen lauantain kotiottelussa oman kotiyleisön edessä.