Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

03.07.2018

Kuopion Palloseura jatkaa pistejahtiaan Veritas stadionin nurmella

Kuopion Palloseuran tiivis Veikkausliigakausi jatkuu keskiviikkoiltana Turussa. FC Inter ja KuPS iskevät yhteen 19:nnen sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa Veritas stadionilla normaaliin aikaan kello 18.30. Keskiviikkoillan jännitysnäytelmää pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä RUUTU-palvelun kautta.


Interin laadukasta pelaajaryhmää haastamaan

FC Inter on vahva kotijoukkue ja pelaajamateriaaliltaan laadukas ryhmä. Edessä on jälleen erittäin tiukka taistelu Veikkausliigan arvokkaista sarjapisteistä. KuPS-joukkueen pitää onnistua pelin jokaisella osa-alueella kokonaisuudessaan hyvin, mikäli Turusta aiotaan sarjapisteitä saavuttaa mukaan.

”Hyvin mielin me Turkuun lähdemme pelaamaan. Inter on hieman muuttunut, Inter on nyt ehkä hieman puolustavampi ja kurinalaisempi joukkue. Interillä on laadukkaat ja hyvät pelaajat. Voittoa me tosiaan tarvitaan, sillä pitkä aika tässä on menty ilman voittoa. Meidän pitää onnistua hyvin ja helpoista virheistä meidän pitää päästä eroon”, päävalmentaja Jani Honkavaara korostaa.

Kärsivällisellä pelaamisella voittoa tavoittelemaan

Voitto oli tavoitteena lauantaisessa SJK-ottelussakin, jossa jouduttiin tyytymään 1-1-tasapeliin. Kuopiolaiset pitivät palloa hallussaan pitkiä aikoja hyökäten voimakkaasti, ratkaisevia murtosyöttöjä ei kuitenkaan onnistuttu antamaan ja pisteet jaettiin. Pelaamisessa oli paljon positiivisia asioita ja niitä halutaan jatkaa keskiviikkona Turussakin.

”Hyvää SJK-pelissä oli se, että me osoitettiin hyvää luonnetta. Kärsivällisyys riitti tasoihin. Se oli vaikea peli, me saatiin pitää palloa paljon ja tultiin takaa tasoihin. Vastahyökkäysten puolustaminen oli myös hyvää. Huonoa oli päästetty maali, me puolustettiin pääsääntöisesti hyvin mutta yhdessä tilanteessa tehtiin muutama virhe ja niistä rankaistiin”, päävalmentaja muistuttaa.

Toivomäki on jälleen valmennusjohdon käytettävissä

Puolustaja Henri Toivomäen yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja puolustaja on jälleen valmennusjohdon käytettävissä. Puolustaja Luis Carlos Murillo on nyt vuorostaan yhden ottelun mittaisessa pelikiellossa varoitustilin tultua täyteen SJK-pelissä.