Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

21.07.2018

Kuopion Palloseura kohtaa vahvan pallonhallintajoukkueen

Kuopion Palloseuran tiivistahtinen Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntaina jälleen Savon Sanomat Areenalla. 20:nnen sarjakierroksen kotiottelussa kohdataan sarjanelosena oleva Vaasan Palloseura kello 17.00 alkaen. OP Pohjois-Savo toimii jännittävän illan otteluisäntänä.

Hyvä ja miehekäs peliesitys Kööpenhaminassa

KuPS-joukkue pelasi hienon ja tasaväkisen europelin torstai-iltana Kööpenhaminassa. Joukkue palasi Tanskasta perjantain aikana ja uusi vaativa voimainkoitos tulee eteen nopealla aikataululla. Palautumisaika jää nyt kovin lyhyeksi.

”Positiivinen fiilis FCK-pelistä jäi. Se oli meiltä hyvä ja miehekäs esitys, matka takaisin oli tosin raskas. Jokainen peli on aina oma tarinansa ja tämä VPS-ottelu varsinkin, kun edellinen peli on nyt niin lähellä. Tuoreita jalkojakin me saadaan sunnuntaina kentälle”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara pohtii VPS-ottelun ennakkoasetelmia.

Pirttijoen ja Rangelin Veikkausliigadebyytit tulossa

Kuopiolaisten uusimmat pelaajahankinnat Juho Pirttijoki ja Lucas Rangel pelasivat molemmissa UEFA-peleissä. Uusi pelaajakaksikko pääsee nyt tekemään omat Veikkausliigadebyyttinsä keltamustassa peliasussa.

”Hyvin he ovat suoriutuneet. Pirttijoki on sopeutunut uuteen joukkueeseen nopeasti, Lucasilla menee vielä vähän aikaa päästä sisään pelisysteemiin. Hän on pääpelivoimainen ja juoksuvoimainen hyökkääjä”, valmentaja toteaa.

VPS luottaa vahvaan pallonhallintaan

Vaasalaiset ovat nousseet liigataulukossa kuopiolaisten ohitse neljännelle sijalle. Kuopiolaisten tavoitteena on saavuttaa kotiottelusta kolme pistettä, jotta sarjakärjen vauhdissa pysyttäisiin edelleen mukana. Voiton saavuttamiseksi puolustuspelin pitää olla hyvää ja huolellista, hyökkäyspelin pitää olla terävää ja tehokasta ja paikoista on pystyttävä iskemään ratkaisevia maaleja.

”VPS on vahvassa vireessä. VPS pelaa tuttua pallonhallintajalkapalloa, prässää ylhäältä ja puolustaa alhaalta. Meidän pitää onnistua sunnuntaina hyvin. VPS on vahva vastustaja, tuloksellisesti me on pärjätty heitä vastaan hyvin. Voittaa pitäisi tietenkin aina. Hyvä tulos me tietysti halutaan pelistä saada”, Honkavaara vahvistaa.

Ilmari Niskanen palkitaan 100 liigapelin johdosta

Hyökkääjä Ilmari Niskanen pelasi 30.6. uransa sadannen Veikkausliigaottelun. Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti palkitaan saavutuksen johdosta liigan palkinnolla, joka luovutetaan pelaajalle VPS-ottelun pelaajaesittelyjen yhteydessä.