Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

25.04.2019

Kuopion Palloseuran sisukas voittojahti jatkuu Rovaniemellä

Kuopion Palloseuran värikäs Veikkausliigakausi jatkuu perjantai-iltana napapiirin tuntumassa. Viime kauden hopea- ja pronssimitalijoukkueet RoPS ja KuPS iskevät yhteen viidennen sarjakierroksen liigaottelussa, joka alkaa Rovaniemen keskuskentällä normaaliin aikaan kello 18.30. Kiihkeän jännityspelin pääsee katsomaan suorana TV-lähetyksenä RUUTU-palvelun kautta.

Pallollisesti vahvaa kotijoukkuetta haastamaan

Kuopiolaiset lähtivät torstaina matkustamaan kohti pohjoista. Joukkueet kohtaavat nyt jo kolmatta kertaa tällä pelikaudella. RoPS on pelillisesti vahva joukkue ja on ollut aiemmissa peleissä hienokseltaan niskan päällä. Kuopiolaisten tavoitteena on pystyä vastaamaan kotijoukkueen vahvaan pelaamiseen ja vierasvoittoa lähdetään tavoittelemaan sisuuntunein mielin.

”Samanlainen ottelu tulee nyt kuin edellisetkin. RoPS on hyvä pallollinen joukkue ja Rovaniemellä on iso kenttä. RoPS on kärsivällinen joukkue, meidän pitää olla myös kärsivällisiä omassa puolustuspelissä ja tehokkaita hyökkäyspelissä. Me emme olleet tehokkaita Honkaa vastaan”, päävalmentaja Jani Honkavaara arvioi perjantaista RoPS-ottelua.

Pelaamiseen tarvitaan voittavia elementtejä

Kuopiolaiset ovat keränneet neljästä ensimmäisestä liigapelistään kolme sarjapistettä. Viime vuonna samaan aikaan sarjapisteitä oli koossa neljä kappaletta. Tappiollinen Honka-peli on käyty läpi joukkueen kanssa ja tarvittavat kehittämiskohteet on paikallistettu. Pelaamista on hiottu paremmaksi tämän viikon harjoituksissa ja ensimmäisen liigavoiton metsästys jatkuu revanssinnälkäisin mielin.

”Me tarvitsemme voittoja. Kyse on henkisen puolen asioista, meidän pitää olla päättäväisempiä ja parempia. Nyt tulee varmasti samantyylinen ottelu kuin Honka-peli oli. Prosessi jatkuu ja eteenpäin mennään. Me tarvitsemme nyt pelaamiseen voittavia elementtejä, se on meidän ainoa tavoitteemme tällä hetkellä”, päävalmentaja muistuttaa.