Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

12.07.2019

Kuopion Palloseura jatkaa voittojahtiaan Jyväskylässä Harjun stadionilla

Kuopion Palloseura jatkaa menestyksekästä liigakauttaan lauantaina vieraskentällä. Jyväskylän Pallokerho ja KuPS iskevät yhteen 13:nnen sarjakierroksen ottelussa, joka pelataan Harjun stadionilla kello 14.00 alkaen.

Pallon liikuttaminen ja vauhdinpito ovat nytkin avainasemassa

KuPS jatkaa hienoa liigakauttaan vahvalla itseluottamuksella. Joukkue kukisti TPS:n maalein 4-0 erinomaisella peliesityksellä ja lähtee jatkamaan vahvaa menoaan lauantaina Jyväskylään.

”Aika hyvin pelisuunnitelma toteutui TPS-ottelussa. Pallonhallinta oli 60% meillä ja se auttaa luomaan maalintekotilanteita. Me onnistuimme toivotusti. Nyt on tulossa erilainen peli luonnonnurmella. JyPK on sarjan fyysisimpiä joukkueita, joka pystyy kamppailemaan. He tarvitsevat pinnoja syksyn loppusarjaa varten. Luotan siihen, että kun peli etenee pitemmälle, se kääntyy meille. Uskon että pelin lopussa me olemme vahvempia”, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala toteaa.

Jannica Lintunen liittyy jälleen joukkueeseen

KuPS on kiivennyt hyvillä peliesityksillään sarjan kärjen tuntumaan. Joukkue haluaa jatkaa vahvaa menoaan, vaikka muutamia harmillisia loukkaantumisia onkin sattunut. ”Hyökkääjä Jannica Lintunen on ollut lainalla joensuulaisessa FC Hertassa ja tulee nyt takaisin meille. Hän on huomenna käytössämme. Joukkueessa on hyvä fiilis, joukkuehenki ja yhtenäisyys on aivan huippua. Hyvässä vauhdissa me olemme ja me haluamme pysyä mukana mitalikamppailussa”, Ojala muistuttaa.