Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

31.07.2020

HJK - Kuopion Palloseura lauantaina klo 17.00

Suomen mestarijoukkueen Kuopion Palloseuran menestyksekäs Veikkausliigakausi jatkuu lauantai-iltana pääkaupungissa. Maineikas Helsingin Jalkapalloklubi ja KuPS iskevät yhteen seitsemännen sarjakierroksen odotetussa klassikko-ottelussa, joka alkaa Bolt Areenalla kello 17.00. Suomalaisen jalkapalloilun huippuottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä RUUTU-palvelun kautta ja ottelu on myös JIM-televisiokanavan lauantai-iltaisen Futiskierros-ohjelman pääotteluna.

Luottavaisin mielin tähtisikermää haastamaan

Kuopiolaiset ovat rynnistäneet vahvalla pelaamisellaan Veikkausliigan sarjataulukon ykköspaikalle. HJK:n nimekäs tähtisikermä on sarjassa kolmantena aloitettuaan oman liigakautensa samoin vahvasti. Luvassa on erittäin tasaväkinen jalkapallonäytös kahden laadukkaan huippujoukkueen välillä. KuPS matkustaa luottavaisin mielin Bolt Areenalle heinäkuun kuukauden pelaajaksi valitun tehohyökkääjänsä Ilmari Niskasen johdolla.

”HJK on suurin joukkue Suomessa. Viime kausi oli heille pettymys, nyt he ovat aloittaneet uuden kauden hyvin kuten mekin. Me koetamme pelata lauantaina omalla normaalilla tavallamme. Tietenkin meillä on nyt jälleen vastassamme kova joukkue vieraspelissä, HJK on hyvin puolustava joukkue. Ottelu on meille hyvä haaste ja odotan lauantain peliä erittäin suurella innolla”, kuopiolaisten päävalmentaja Arne Erlandsen sanoo.

Sarjajohtaja haluaa esittää yleisölle parastaan

KuPS on yltänyt viime vuosien aikana moniin upeisiin vierasvoittoihin Klubin omalla kotinurmella. Kuopiolaisten pelaamisessa ovat kaikki osa-alueet rautaisessa kunnossa ja lauantaisesta klassikko-ottelusta lähdetään jälleen tavoittelemaan hyvää lopputulosta. Sarjajohtaja haluaa esittää parasta osaamistaan Bolt Areenan täysille katsomoille.

”HJK on hyvä joukkue ja kova vastus. Me olemme myös hyviä. Me koetamme saada omat pelilliset vahvuutemme toimimaan lauantain ottelussa mahdollisimman hyvin. Pelissä tarvitaan hyvä rakenne niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessa. Hyvä puolustusrakenne on tärkeää sekä se, että luodaan itse maalitilanteita. Kilpailu on Veikkausliigassa kovaa ja se on erittäin hyvä asia, sillä kova kilpailu ja tasainen sarja kehittävät suomalaista jalkapalloilua kokonaisuudessaan paremmaksi”, päävalmentaja muistuttaa.