Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

04.08.2020

SJK - Kuopion Palloseura keskiviikkona klo 18.30

Keltamusta pyörremyrsky laskeutuu seuraavaksi Seinäjoelle. Nimekäs kotijoukkue SJK ja väkevästi etenevä Kuopion Palloseura iskevät yhteen Veikkausliigan kahdeksannen sarjakierroksen jännitysnäytelmässä, joka alkaa OmaSP Stadionilla kello 18.30. Värikästä pistekamppailua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä RUUTU-palvelun kautta.

Maalijahti jatkuu Niskasen johdolla

Kuopion Palloseura etenee Veikkausliigassa väkevällä vauhdilla. Voimakkaasti pelaava joukkue on selvittänyt seitsemän ensimmäistä liigapeliään ilman yhtään tappiota. Peräti viisi KuPS-pelaajaa valittiin Veikkausliigan heinäkuun kuukauden tähdistöjoukkueeseen ja KuPS-valmentaja Arne Erlandsen valittiin kuukauden valmentajaksi. Keltamusta joukkue saapuu voitontahtoisella mielellä myös OmaSp stadionille kuukauden pelaajaksi valitun tehohyökkääjänsä Ilmari Niskasen johdolla. Niskanen on osunut liigassa jo kuudesti ja johtaa ylivoimaiseen tyyliin IltaSanomien IS-tähtikisaa.

Kuopiolaisten joukkuepelaamisessa ovat kaikki osa-alueet hyvässä kunnossa ja pelaajat aikovat jatkaa vauhdikasta menoaan keskiviikkoiltanakin. Maalitilanteiden hyödyntäminen ja hyvä puolustaminen ovat voiton avaintekijöitä jokaisessa jalkapallo-ottelussa. KuPS ja SJK kohtasivat heinäkuussa keskuskentän stadionilla, joten molemmat joukkueet tuntevat toistensa ominaisuudet varmasti erittäin hyvin. Luvassa on siten tasaväkinen kamppailu Veikkausliigan arvokkaista sarjapisteistä.

”90 minuuttia peliä on se mikä ratkaisee”

Kuopiolaiset ovat valmistautuneet tiukkaan taisteluun Jani Honkavaaran valmentaman SJK-joukkueen kanssa.

”Kotijoukkueena oleva SJK yrittää tehdä nyt ehkä jotain hieman erilaista. Me olemme valmistautuneet hyvin kaikkeen. He tietävät mitä me teemme ja myös me tiedämme mitä he tekevät. Jalkapallossa ei yleensäkään tule isoja yllätyksiä vastaan, 90 minuuttia peliä on se mikä ratkaisee. Meillä on 20 hyvää pelaajaa käytettävissä ja me pyrimme kehittämään joukkuetta ja peliä paremmaksi jokaisessa harjoituksessa ja jokaisessa ottelussa. Voitto on meidän tavoitteenamme keskiviikkonakin”, Erlandsen korostaa.