Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO:

07.08.2020

Klassikko-ottelu KuPS – HJK sunnuntaina klo 18.30

Keskuskentän jalkapallostadionilla taistellaan sunnuntai-iltana suomalaisen huippujalkapalloilun tunteikas klassikko-ottelu. Sarjajohdossa oleva Kuopion Palloseura ja sarjakolmosena oleva Helsingin Jalkapalloklubi iskevät yhteen Veikkausliigakauden yhdeksännen sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa kello 18.30. LähiTapiola toimii jännittävän illan otteluisäntänä.

Klubi puristetaan jälleen ahtaalle

KuPS johtaa Veikkausliigaa 16 sarjapisteellään. Kuopiolaiset ovat hankkineet vahvalla pelillään neljä hienoa voittoa ja neljä tasapeliä yhteismaalein 13-5. Arne Erlandsenin johtama joukkue on pelannut hyvää peliä kaikkia liigajoukkueita vastaan ja Klubi puristettiin ahtaalle jo Helsingissä pelatussa ensimmäisessä kohtaamisessa. Sunnuntaisessa kotiottelussa aiotaan rutistaa voitto nimekkäästä vastustajasta täysien katsomoiden edessä.

HJK tunnetaan vahvana laatujoukkueena, jossa pelaajarotaatio ei vaikuta heikentävästi pelin laatuun. Klubilla löytyy jokaiselle pelipaikalle hyviä laatupelaajia ja joukkue on kärsivällinen omassa pelaamisessaan. Kaikki vastustajajoukkueet ovat joutuneet tällä kaudella reagoimaan kuopiolaisten vauhdikkaaseen pelityyliin ja HJK saattaa mahdollisesti hakea sunnuntaiseen vierasotteluunsa nyt hieman erilaisempaa lähestymistapaa joidenkin pelaajavalintojen kautta.

Kaikki osa-alueet ovat parhaillaan hyvässä kunnossa kuopiolaisten pelaamisessa. Kotivoitto edellyttää pelaajilta jälleen ehjää ja tasapainoista joukkuesuoritusta. Hyökkäys- ja puolustuspelaamiseen liittyviä asioita on jälleen kehitetty harjoituksissa paremmiksi ja niissä onnistuminen on avain kotivoittoon. Kun kaksi hyvää joukkuetta kohtaa toisensa, pelin voittaa lopulta se jolla on parempi päivänsä.

Yleisöltä toivotaan toimintaohjeiden noudattamista

Peliin saapuvia katsojia pyydetään pelipäivänä noudattamaan turvavälejä otteluun sisääntullessa, stadionin katsomoissa ja kaikissa kioskimyyntipisteissä. Käsidesiä on saatavilla stadionalueella. Sairaana ei ole syytä tulla peliä katsomaan. Toivomme ystävällisesti kaikilta katsojilta yhteisten pelisääntöjen noudattamista tänä poikkeusaikana, jotta alkukauden isoin ottelutapahtuma saataisiin viedä läpi turvallisesti ja viihtyisästi.