Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Muotoiluakatemian OTTELUENNAKKO: KuPS kohtaa taistelevan RoPS:n

09.03.2018

Suomen Cupin lauantainen kotiottelu alkaa kello 14.00

Kuopion Palloseuran menestyksekäs jalkapallokausi 2018 jatkuu lauantaina 10.3. Savon Sanomat Areenalla. KuPS ja Rovaniemen Palloseura kohtaavat Suomen Cupin alkulohko A:n viimeisen sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa kello 14.00 Autotalo Hartikaisen toimiessa otteluisäntänä.
 


Ykkösnyrkki laitetaan lauantaina kentälle

Kuopiolaiset ovat voittaneet kaikki tämän talven neljä cup-otteluaan hyvällä pelillä. Lohkovoitto ja jatkopaikka ovat sitä kautta jo varmistuneet. KuPS-joukkue haluaa esittää omalle kotiyleisölle hyvää pelaamista myös lauantaisessa kotipelissä. Vastustajaksi saapuva RoPS taistelee tiukasti A-lohkon kakkospaikasta ja viimeisessä lohkopelissä on siten paljon kilpailullista panosta.

”Voittoa me halutaan. Mitään välipeliä me ei haeta, vaan täysillä pelataan loppuun asti. Me haluamme pelata hyvän pelin. Ykkösnyrkillä mennään ja parhaat pelaavat”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Garcian ja Toivomäen kotidebyytit toteutumassa

Uudet KuPS-pelaajat Stiwar Garcia ja Henri Toivomäki pelasivat 17.2. Oulussa ensi kertaa kuopiolaisjoukkueen vahvuudessa. Pelaajakaksikko on mukana myös lauantaisessa RoPS-ottelussa, jossa heidän on mahdollista päästä pelaamaan ensimmäistä kertaa kuopiolaisyleisön edessä.

Kuopion Palloseura on jo varmistanut oman jatkopaikkansa cupin puolivälierissä kahdeksan parhaan joukkueen joukossa. Seuraava cup-arvonta tapahtuu ensi viikon maanantaina (12.3.), jolloin loppukevään cup-kaavio on tiedossa. KuPS-joukkue on pelannut hyvän kevään ja uuden Veikkausliigakauden alkamiseen on enää kuukausi aikaa. ”Me jatkamme viimeisen kuukauden aikana hyvää valmistautumistamme liigakauteen. Me olemme tyytyväisiä siihen missä me ollaan tässä vaiheessa”, Honkavaara sanoo.