Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja Anni-Maija Kauppila jatkosopimukseen

30.10.2019

Vuoden pelaaja 2019 jatkaa hienoa uraansa Kuopiossa

Naisten Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt tärkeän kiinnityksen ensi kautta varten. Kokenut keskikenttäpelaaja Anni-Maija Kauppila (24) jatkaa kuopiolaisjoukkueen riveissä myös pelikaudella 2020.

Kauppila on kuopiolaisen jalkapallokoulutuksen saanut keskikenttäpelaaja, jolla on tilillään jo 144 ottelua Naisten Liigassa. Keskikenttäpelaajan urakehitys on ollut nousujohteinen ja hänet palkittiin sarjakauden 2019 päätteeksi Savon Sanomien Vuoden pelaaja-kiertopalkinnolla.

Tärkeässä roolissa jälleen ensi kaudella

Päävalmentaja Ollipekka Ojala on tyytyväinen siihen, että alueen parhaat pelaajat haluavat jatkaa uraansa Kuopion Palloseuran riveissä.

”Anttu on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista, jolle futis merkitsee paljon. Hän oli ja tulee olemaan isossa osassa pallollisessa pelaamisessamme. Viime kaudella hän kehittyi erityisen paljon puolustuspelaamisessaan ja on nyt entistä monipuolisempi pelaaja. Ensi kaudella uskon, että hän pystyy kehittymään siinä, että hyvät pallolliset ominaisuudet konkretisoituvat vielä laajemmin hyökkäyspään tehoina. Joukkue uudistuu jonkun verran niin uskon myös, että hänen persoonansa on tärkeässä roolissa kun uusia pelaajia tuodaan sisälle joukkueeseen”, Ojala toteaa.