Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja Arttu Heinonen jatkosopimukseen

03.12.2019

Keskikenttäpelaaja jatkaa uraansa keltamustan riveissä

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt uuden jatkosopimuksen Arttu Heinosen (20) kanssa. Keskikenttäpelaaja jatkaa kasvattajaseuransa riveissä 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

Vahva läpimurtokausi Veikkausliigassa

Kausi 2019 oli Heinosen ensimmäinen Kuopion Palloseuran edustusjoukkueen mukana ja juonikas keskikenttäpelaaja teki kauden aikana läpimurtonsa pelaavaan kokoonpanoon. Heinonen teki debyyttinsä Veikkausliigassa 2.6. pelatussa SJK-ottelussa ja hän pääsi pelaamaan yhteensä kahdeksassa Veikkausliigaottelussa.

Heinonen pelasi liigan lisäksi Kakkosessa farmiseura KuFun riveissä, missä hän lukeutui sarjan parhaiden pelaajien joukkoon. Heinonen pelasi Kakkosen C-lohkossa 14 ottelua tehden keskikentältä peräti yhdeksän maalia. Pelaaja on tyytyväinen uuden jatkosopimuksensa johdosta.

”Innolla odotan jo seuraavaa pelikautta”

”Hieno hyvä fiilis on. Odotan jo innolla ensi kautta. On aika iso hyppy tulla kakkosesta ylös, hyvä maku jäi viime kaudesta ja olen tyytyväinen omiin liigapeleihini. Veikkausliigassa on kovempi tempo ja tilanteisiin tullaan kovempaa, enemmän pitää jaksaa juosta ja liigafutis on fyysisesti vaativampaa”, Arttu toteaa.

KuPS on aloittanut maanantaina valmistautumisensa uutta pelikautta varten. Uudet valmentajat Arne Erlandsen ja Pasi Tuutti ovat vetäneet kaksi joukkueharjoitusta Lippumäen uudessa hallissa. ”Lippumäki on tosi hyvä paikka harjoitella. Ensimmäiset treenit ovat vaikuttaneet tosi hyviltä ja innolla odotan seuraavaa pelikautta. Fiilikset ovat hienot”, Arttu sanoo.