Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja huippulupaus Emma Peuhkurinen pelaajasopimukseen

23.10.2019

"Olen valmis ottamaan urallani seuraavan askeleen Kuopiossa"

Naisten Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan pelaajahankintansa tulevaa pelikautta varten. Keskikenttäpelaaja Emma Peuhkurinen (19) liittyy uutena pelaajana kuopiolaisjoukkueen riveihin. Huippulupaus pelasi päättyneellä kaudella 2019 Oulun Nice Soccerin riveissä Naisten Liigaa.

Kuopiossa syntynyt ja Oulussa jalkapallokasvatuksensa saanut Pehkurinen murtautui naisten tasolle jo jo 16-vuotiaana. Keskikenttäpelaaja on pelannut nyt neljän kauden ajan Naisten Liigaa ONS:in riveissä ja nyt Peuhkurinen on valmis uuteen haasteeseen Kuopiossa.

”Kuopion Palloseura tarjoaa minulle uusia haasteita ja uskon sen vievän minua pelaajana eteenpäin. Olen valmis ottamaan urallani seuraavan askeleen synnyinkaupungissani Kuopiossa. Ympäristö on entuudestaan tuttu ja valinta oli luonnollinen”, Peuhkurinen kommentoi seuravalintaansa.

Lisää taitoa ja monipuolisuutta keskiakselille

”Ensi kaudeksi tavoitteet ovat korkealla sekä itselleni että joukkueella. Vastoinkäymiset ovat tehneet minusta entistä vahvemman pelaajan ja ensi kaudella olen valmis kantamaan vastuuta. Se vaatii kuitenkin paljon työtä ja peliaika pitää ansaita kovalla työnteolla”, pelaaja kommentoi ensi kautta.

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Ollipekka Ojala näkee Peuhkurisen potentiaalisena maajoukkuepelaajana ja paljon ONS:issa vastuuta saanut pelaaja on kaivattu lisä KuPS-joukkueeseen. ”Emma on käynyt laadukkaan oululaisen pelaajapolun läpi, tämä näkyy erityisesti hänen pallonkäsittelytaidossaan ja syöttövalikoimassaan. Halusimme meidän keskiakselillemme lisää taitoa ja monipuolisuutta. Emma pystyy pelaamaan niin hyökkäävässä kuin puolustavassa roolissa sekä tarvittaessa taipuu myös sisällä pelaavaksi laitapelaajaksi".

"Hän pystyy rytmittämään hyvin peliä ja hyvän laukauksen ansiosta tuo myös lisää maalintekovaarallisuutta. Pystymme tarjoamaan hänelle laadukkaan ja kilpailullisen ympäristön, jossa hänen on mahdollista ottaa seuraava askel myös kohti Naisten A-maajoukkuetta”, päävalmentaja Ojala kommentoi.