Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja Jiri Nissinen jatkosopimukseen

30.07.2017

Nuori puolustaja pelaa hienoa läpimurtokauttaan liigatasolla

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja puolustaja Jiri Nissinen (20) ovat allekirjoittaneet kolmevuotisen jatkosopimuksen. Ensimmäistä pääsarjakauttaan pelaava Nissinen on ottanut nopeassa tahdissa oman paikkansa Kuopion Palloseuran pelaavasta kokoonpanosta ja nuori puolustaja on päässyt pelaamaan täydet 90 peliminuuttia viidessä Veikkausliigaottelussa ja 87 peliminuuttia yhdessä Veikkausliigapelissä.

"Alkukauden pelit ovat menneet tosi hyvin"

”Nyt on tietysti hyvä tunnelma. Pelit ovat menneet tosi hyvin, paljon paremmin ei olisi voinut mennä. Olen tyytyväinen omaan alkukauteeni. Peli Veikkausliigassa on paljon kovempaa kuin muissa sarjoissa ja nopeammin pitää tehdä pelissä päätöksiä. Treeneissä meillä on kova kilpailu ja sieltä se pelipaikka pitää ansaita”, Nissinen toteaa.

Onnistunut Veikkausliigadebyytti HJK-ottelussa

Nissinen teki oman Veikkausliigadebyyttinsä kovassa HJK-ottelussa 18.6. Hän aloitti oman jalkapalloilijan uransa Iisalmessa pelaten PK-37:n riveissä lähes kymmenen vuotta, kunnes siirtyi kauden 2013 jälkeen Kuopion Palloseuran B-nuoriin. Nyt Nissinen pelaa hienoa läpimurtokauttaan liigatasolla esittäen kentillä erinomaisia peliotteita.