Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja puolustaja Hamed Coulibaly jatkosopimukseen

11.08.2017

Nuori huippupuolustaja jatkaa Kuopiossa sarjakaudet 2018 ja 2019

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja puolustaja Hamed Coulibaly (20) ovat allekirjoittaneet tänään 1+1-vuotisen jatkosopimuksen, joka kattaa sarjakaudet 2018 ja 2019 seuran optiolla. Norsunluurannikolta kotoisin oleva nuorukainen on esittänyt erittäin vahvoja peliotteita loukkaantumisestaan toivuttuaan ja jatkaa kuopiolaisseurassa tyytyväisin mielin.

"Olen iloinen jatkosopimuksen johdosta. Olen kehittynyt täällä Kuopiossa paremmaksi pelaajaksi ja haluan kehittyä edelleenkin paremmaksi. Olen ollut täällä Kuopiossa kolme vuotta ja olen viihtynyt täällä. Olen nyt hyvässä pelikunnossa loukkaantumisen jälkeen ja olen pelannut vahvoja pelejä", Coulibaly toteaa. Puolustaja on pelannut tähän mennessä yhteensä 26 Veikkausliigaottelua KuPS:n riveissä onnistuen maalinteossa yhden kerran.

"Poikkeuksellinen kyky ja erinomainen toppari"

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara luonnehtii nuorta puolustajaa suorastaan harvinaislaatuisen taitavaksi pelaajaksi. 

"Coulibaly on poikkeuksellinen pelaaja kaikin tavoin. Kuntoutuminen oli suoranainen ihme siihen nähden, että hän opetteli viime lokakussa kävelemään. Yllättäen hänestä on löytynyt uusia piirteitä, minulle hän on ennestään tuntematon pelaaja", Honkavaara toteaa.

"Coulibaly on erittäin hyvä pallollinen toppari ja hän sopii meidän jalkapalloon hyvin. Hän on monikäyttöinen pelaaja, jolle kaikki puolustusroolit käyvät. Olen tosi tyytyväinen häneen ja hän on ottanut oman paikkansa simppelisti. Hän on poikkeuksellinen kyky ja erinomainen toppari", päävalmentaja muistuttaa.