Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura ja puolustaja Paula Auvinen jatkosopimukseen

05.11.2019

”Toivottavasti nykyinen keltamusta buumi jatkuu”

Naisten Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan jatkosopimuksensa tulevaa sarjakautta varten. Luottopuolustaja Paula Auvinen (24) jatkaa kuopiolaisjoukkueen riveissä myös pelikaudella 2020. Sopimus on kaksivuotinen.

Auvinen on pelannut koko pelaajauransa kotikaupungissaan Kuopiossa ja on kuulunut jo vuosien ajan kuopiolaisjoukkueiden kapteenistoon. Puolustaja on pelannut naisten liigassa yhteensä 167 ottelua ja ehti pelata tällä liigakaudella 13 ottelua.

”Hieman erilaiset lähtökohdat ovat nyt kuin koskaan aiemmin, kun on iso loukkaantuminen alla ja siksi tärkeimpänä tavoitteena on oman pelikunnon saavuttaminen. Ollaan saatu sopivia vahvistuksia entisen vahvan rungon päälle ja odotan että taistellaan ensi vuonna hyvistä sijoituksista. On upeaa jatkaa Kuopion Palloseurassa ja toivottavasti tämä nykyinen keltamusta buumi jatkuu niin joukkueen yhteishengessä kuin koko Kuopiossa”, Auvinen toteaa.

Ojala: ”Yksi tärkeimmistä jatkosopimuksistamme”

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Ollipekka Ojala haluaa korostaa, miten tärkeää on saada pidettyä alueen parhaat pelaajat keltamustan riveissä.

”Tämä on yksi tärkeimmistä jatkosopimuksistamme, sillä Pale on niin valmis pelaaja Naisten Liigaan. Hän on yksi joukkueen pitkäaikaisimmista vastuunkantajista, joka tuntee kuopiolaisen naisjalkapallon läpikotaisin. Pale on todella viisas pelaaja, joka varmasti myös hyvällä tavalla haastaa valmennusta ja vie meitä joukkueena eteenpäin”, Ojala toteaa.

”Palen tärkeys näkyi viime kaudella siinä, että hänen loukkaantumisensa jälkeen päästimme paljon enemmän maaleja. Hänen fysiikkansa on aivan sarjan huippuluokkaa ja pelaaminen sujuu luontevasti molemmilla laidoilla. Saamme hänestä eniten irti silloin, kun hän pääsee keskittymään suoraviivaiseen pelaamiseen fysiikkaansa hyödyntäen”, Ojala muistuttaa.