Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura jatkoi voitokasta menoaan tänään Lahdessa

19.05.2017

Jani Honkavaara: "Me olimme keskialueella vahvoja"

Kuopion Palloseura hankki tänään Lahdesta kolmannen peräkkäisen liigavoittonsa. Voitokas kuopiolaisjoukkue jatkaa Veikkausliigan sarjataulukossa kärjen tuntumassa kolmannella sijalla.

"Erikoistilanteesta saatiin maali hyvään paikkaan"

"Vaikeat olot olivat. Pallo pomppi, kenttä oli kova ja epätasainen. Ensi jakso nyhjättiin mitäänsanomatonta peliä. Toisella jaksolla peli aukesi kun Lahti ryhtyi hyökkäämään. Erikoistilanteesta saatiin maali hyvään paikkaan ja pian sen jälkeen tehtiin toinen. Toinen jakso oli vahvempi ja paljon parempi esitys meiltä", KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Gabriel ja Saxman hallitsivat keskialuetta

"Kokonaisuutena oli tosi vaikea peli. Voitto oli ansaittu, sillä me pelattiin paremmin noissa oloissa. Keskialueella Ruben Gabriel ja Ville Saxman olivat tosi vahvoja. Me pelattiin taktisesti järkevästi ja palloa saatiin pelattua linjan taakse Salamille paremmin, se toi meille tilanteita ja tulosta. Me pelattiin vahvaa puolustuspeliä ihan loppua lukuunottamatta ja päästettiin maali, sitä meidän pitää vielä parantaa. Meillä on melko hyvä tilanne seuraavaa peliä varten: kaikki pelaajat säilyivät ehjänä ja terveystilanne on hyvä. SJK tulee olemaan seuraavassa pelissä iso haaste", vlamentaja muistutti.