Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura on myynyt jo 1200 kausikorttia tälle pelikaudelle

11.04.2019

Hyökkääjä Rasmus Karjalainen toivottaa yleisön tervetulleeksi klassikko-otteluun

Kuopion Palloseura on myynyt tälle pelikaudelle jo 1200 kausikorttia. Kuopiolaisten värikäs Veikkausliigakausi jatkuu tämän viikon lauantaina Savon Sanomat Areenalla, jossa pelataan suomalaisen huippujalkapalloilun klassikko-ottelu KuPS - HJK. Kausikortit ovat edelleen myynnissä niin KuPStore-verkkokaupassa kuin seuran toimistossa ja vielä ehdit varmistamaan itsellesi vakioistumapaikan pääkatsomosta jännittävää sarjakautta 2019 varten.

Hyökkääjä Rasmus Karjalainen avasi oman maalitilinsä viikko takaperin Lahdessa. Kaksi maalia viimeistellyt Karjalainen toivottaa kaikki jalkapalloilun ystävät lämpimästi tervetulleiksi lauantaiseen klassikko-otteluun ja kannustaa hankkimaan kausikortin jännittävää sarjakautta 2019 varten.

"Meidän kautemme ei ole alkanut halutusti, lauantaina meillä on tilaisuus korjata sitä. Me olemme pelanneet hyviä pelejä HJK:ta vastaan ja nyt meillä on vahva usko ensimmäiseen voittoon. Siihen me tarvitsemme kaikkien tukea. Tervetuloa lauantaina Savon Sanomat Areenalle kannustamaan meitä ja pitämään ääntä", Rasmus toivottaa.