Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura osallistui laatujärjestelmätaso 5:n koulutukseen

01.03.2018

Kuopiolaisseura tähtää laatujärjestelmän korkeimmalle tasolle

Suomen Palloliiton kehittämän seurojen laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti jalkapalloseurojen toimintaa ja toimia sekä seuran että lajin kehittämisen ja ohjaamisen välineenä.

Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä. Kokemusten perusteella pelkällä urheilutoiminnan kehittämisellä ei voida luoda parasta mahdollista ympäristöä sekä pelaajan että seuran pitkäjänteiselle ja suunnitelmalliselle kehittämiselle. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli.

Palloliiton kouluttajat saapuivat torstaina kalakukkokaupunkiin kouluttamaan Kuopion Palloseuran seuraväkeä. Useita tunteja kestänyt perusteellinen auditointitilaisuus järjestettiin Savon Sanomat Areenan Aulis-kabinetissa ja paikalla olivat kouluttajien lisäksi seuran laajan junioritoiminnan kaikki avainhenkilöt sekä Veikkausliigassa pelaavan KuPS Oy:n edustajat. Kuopion Palloseura tavoittelee laatujärjestelmän korkeinta tasoa 5.