Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura pääsee korkkaamaan uuden jalkapallonurmen

08.07.2016

Uudistuneen Savon Sanomat Areenan ensimmäinen Veikkausliigaottelu

Kuopion Palloseuran kotiottelut jatkuvat sunnuntaina Savon Sanomat Areenalla. 16:nnen sarjakierroksen kotipelissä kohdataan maineikas HIFK kello 17.00 alkaen. Kyseessä on ensimmäinen Veikkausliigaottelu stadionin uudistetulla jalkapallonurmella. Savonia toimii jännittävän illan otteluisäntänä.”Uusi kenttä palvelee peliä enemmän”

Kuopiolaiset ovat päässeet harjoituksissa tutustumaan uuden nurmen ominaisuuksiin. Pelaajat pitävät uudesta pelialustasta. ”Uusi kenttä on hyvänoloinen ja pallo liikkuu hyvin. Into on kova ja voittoa me lähdetään sunnuntaina hakemaan”, hyökkääjä Mika Ääritalo toteaa.

”Uusi kenttä palvelee peliä enemmän kuin edellinen kenttä. Edellinen ei ollut enää pääsarjatason vaatimusten mukainen. Kuitenkin meidän kotikenttäetumme koostuu enemmänkin yleisöstä ja sydämen peliin laittamisesta kuin nurmesta”, kapteeni Petteri Pennanen muistuttaa.

Hyvälle trendille haetaan jatkoa

Kuopiolaisten pelillisenä tavoitteena on jatkaa vahvaa menoaan Veikkausliigassa. ”On kiva päästä korkkaamaan stadionin uusi jalkapallonurmi. Pari-kolme treeniä olemme päässeet nurmella vetämään ja kenttä tuntuu erittäin hyvältä. Myöskin kenttä varmaan näyttää paljon miellyttävämmälle katsojille”, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

”HIFK hieman tahmean vaiheen jälkeen voitti vaikean vieraspelinsä Kemissä. Voitto antoi joukkueelle isosti lisää itseluottamusta ja he tulevat erittäin positiivisin mielin Kuopioon lisäämään vieraspistesaldoaan. Me olemme pelanneet viime aikoina hyvin ja toivottavasti trendi jatkuu”, päävalmentaja toivoo.