Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseura pelaa lauantaina Savon Sanomat Areenalla

31.03.2017

AC Oulu on vastassa tämän kevään viimeisessä harjoituspelissä

Kuopion Palloseura pelaa huomenna tämän kevään viimeisen harjoituspelinsä. Alkavan Veikkausliigakauden kenraaliharjoituksessa kohdataan Ykkösen seura AC Oulu kello 16.00 alkaen. Savon Sanomat Areenalla pelattavaan peliin on kaikilla katsojilla vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan keltamustan otteita !

Peliaikaa jaetaan mahdollisimman laajalle

Tämän viikon kahdessa harjoituspelissä annetaan peliaikaa mahdollisimman monelle pelaajalle. Moni nuori pelaaja sai peliaikaa keskiviikkoisessa KPV-ottelussa ja samalla linjalla jatketaan lauantainakin.

”Tämä on meille toinen peli tälle viikolle. Tämä on hyvää treeniä otteluruuhkaa ajatellen. Vähän me kierrätetään pelaajia ja saadaan sitä kautta lepoaikaa tietyille pelaajille”, päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

”Oman pelin työstämistä jatketaan edelleen”

AC Oulu on Honkavaaran mielestä hyvä ja pelaava vastustaja. ”AC Oulu on aktiivisempi ja pelaavampi joukkue kuin KPV. Omaa peliämme meidän pitää työstää edelleen ja viimeinen puristus pitää saada tälle viikolle. Tavoitteena on pelata hyvä peli ja saada hyvä tulos. Parantamaan pyritään KPV-pelistä. Tärkeintä on pysyä ehjänä ja saada peliaikaa kaikille”, valmentaja painottaa.