Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseuran cup-ottelut jatkuvat Savon Sanomat Areenalla

10.03.2017

Kuopion Palloseura tavoittelee paikkaa kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon

Kuopion Palloseura kohtaa sunnuntaisessa Suomen Cupin kotiottelussaan nimivahvan FC Hongan. Espoolaisseura saapuu vastustajaksi puolivälieräkarsintaotteluun, joka pelataan Savon Sanomat Areenalla kello 16.00 alkaen. ISTV televisioi Honka-ottelun suorana lähetyksenä.

Veikkausliigatasoinen joukkue on vastassa

Sunnuntaisen cup-ottelun voittaja etenee jatkoon cupin puolivälieriin kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon. Voittaja ratkaistaan tarvittaessa aina jatkoajan ja rangaistuspotkukilpailun kautta.

Honka saapuu Kuopioon kokeneella ja nimekkäällä pelaajaryhmällä. Luvassa on tiukkaa taistelua cupin jatkopaikasta. ”Honka on hyvälaatuinen ja liigakelpoinen joukkue. Hyviä liigatasoisia pelaajia on pitkä lista. Tosi hyvä peli me saadaan tähän vaiheeseen”, päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

”Pelaamisen pitää olla nyt aktiivisempaa”

Kuopiolaiset tulevat saamaan sunnuntaina kovan vastuksen. KuPS-joukkueella on paljon parannettavaa tiistaisesta pelistä, jossa lopputuloksena oli tämän talven ensimmäinen tappio.

”Pelaamisen pitää olla nyt aktiivisempaa. Puolustaja Tuomas Rannankarin pelaaminen on epävarmaa, joukkueen terveystilanne on muilta osin hyvä”, päävalmentaja sanoo. Tähtihyökkääjä Gbolahan Salamin pelikielto poistettiin torstaina ja ykköstykki pääsee jatkamaan maalijahtia sunnuntaisessa kotipelissä.