Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkue ja Elisa Lemettinen sopimukseen

15.01.2019

”Me lähdemme voittamaan pelejä ja nousu on tavoitteemme”

Ykkösen sarjakauteen 2019 valmistautuva Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkue on solminut uuden pelaajasopimuksen alkavaa pelikautta varten. Keskikentällä ja topparina pelaava Elisa Lemettinen liittyy nyt uuden KuPS-joukkueen riveihin. Lemettinen on KMF-junioreiden kasvatti ja on pelannut Kuopion Pallokissoissa. Hän pelasi viime kaudella naisten liigassa ja ykkösessä ja jatkaa omaa pelaajauraansa keltamustissa väreissä.

Urheiluoppilaitosten SM-lopputurnauksen pronssimitalisti

Lemettinen pelasi viime viikolla tyttöjen urheiluakatemioiden SM-lopputurnauksessa Eerikkilässä. Kuopion alueen urheiluakatemia eteni pronssiotteluun saakka, jonka voitti 3-2 ja turnaus päättyi riemukkaiden mitalijuhlien merkeissä. Lemettinen toimi Kuopion joukkueen kapteenina ja pelasi kaikki kolme turnauspeliä esimerkillisin ottein.

Kuopion Palloseuran uusi naisten edustusjoukkue lähtee pelikauteen 2019 kovin tavoittein. Päävalmentaja Ollipekka Ojala saa valmennettavakseen nimekkään pelaajaryhmän ykkösen tasolle ja Lemettinen uskoo joukkueen yltävän hyvään menestykseen tulevan kesän aikana.

”Olen tosi innoissani ja odotan paljon pelikaudelta”

”Olen tosi innoissani ja odotan paljon pelikaudelta. Odotan että joukkue kehittyy ja voittaa paljon pelejä. Me lähdemme voittamaan pelejä, yksilöt ovat tosi hyviä ja taitotaso on hyvä. Nousu on tavoite. Minulla on kovat odotukset sen suhteen, että sekä itse että joukkue kehittyisi kauden aikana. Uskon hyvään sarjakauteen, siitä ei ole epäilystäkään”, Lemettinen toteaa.

Päävalmentaja Ojala on tyytyväinen monipuolisen pelaajan sopimuksen johdosta. ”Elisa pystyy pelaamaan keskisektorin pelipaikalla monessa eri roolissa, topparina tai keskikenttäpelaajana. Hän on määrätietoinen pelaaja ja panostaa futikseen. Elisa on esimerkillinen valmennettava ja fyysisiä ominaisuuksia me pystymme vielä kehittämään”, päävalmentaja toteaa.