Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

KuPS ja Emma Peuhkurinen tekivät uuden pelaajasopimuksen

24.01.2020

Keskikenttäpelaaja jatkaa keltamustissa sarjakaudet 2020-2021

Liigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Emma Peuhkurinen tekivät lokakuussa sarjakauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Emma muutti Oulusta Kuopioon ja aloitti joukkueharjoittelun joulukuun alussa. Epäonnekseen hän kuitenkin loukkaantui ja on näillä näkymin takaisin pelikunnossa syksyllä.

Niinpä tuli ajankohtaiseksi miettiä, mitä tehdään. Todettiin yhdessä, että yhden vuoden mittainen pelaajasopimus ei ole enää tässä vaiheessa järkevä vaan halutaan taata kunnollinen kuntoutus ja etsittiin mallia, joka on kaikille mieluisa. Niinpä päädyttiin kahden vuoden mittaiseen pelaajasopimukseen sarjakausille 2020-2021.

”Alunperin halusin tulla Kuopioon, koska KuPS tarjoaa ammattimaisen ympäristön ja mahdollisuuden kehittyä. Pelaajista huolehditaan. Minut otettiin hyvin vastaan ja viihdyn täällä. Hyvä fiilis tästä on koko ajan ollut ja siksi halusin myös jatkaa täällä. Innolla odotin myös treenejä. Toisissa pallollisissa treeneissä loukkaannuin joten se jäi lyhyeen. Todella iso pettymys, mutta leikkaus onnistui hyvin ja kuntoutus etenee. Nyt katsotaan päivä kerrallaan”, Peuhkurinen kertoo omasta tilanteestaan.