Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen palkitaan huomisessa kotiottelussa

06.05.2018

Pennanen palkitaan Veikkausliigan kuukauden pelaajana

Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen pääsee viettämään huomisessa Inter-pelissä harvinaislaatuisen hienoa juhlahetkeä. Pennanen valittiin kanssapelaajien äänestyksessä Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi ja KuPS-kapteeni palkitaan liigan arvokkaalla palkinnolla Inter-ottelun pelaajaesittelyjen yhteydessä.

Veikkausliigan maalintekijätilaston kärkipaikalla

Pennanen johtaa tällä hetkellä Veikkausliigan maalintekijätilastoa tehtyään viisi maalia seitsemässä ottelussa. KuPS-kapteeni on hankkinut alkukauden aikana yhteensä seitsemän IS-tähteä ja mainio alkukausi kruunataan nyt hienolla palkinnolla oman kotiyleisön edessä.

”Kyllä tämä on ensimmäinen kerta minulle. Ei muistu mieleen ainakaan, että olisi valittu aiemmin kuukauden pelaajaksi. Mukava bonus se on ja kanssapelaajien valitsema. Lämmittää mieltä tietenkin, mutta vaihtaisin sen kuitenkin mieluummin pisteisiin joukkueelle”, Pennanen toteaa.

Uusi henkilökohtainen maaliennätys saavutettavissa

KuPS-kapteenin henkilökohtainen kausiennätys on seitsemän liigamaalia KuPS:ssa 2016 ja tätä edellinen ennätys oli kuusi liigamaalia TPS:ssa 2012. Pennanen pelaa nyt viidettä sarjakauttaan kuopiolaisseuran edustusjoukkueessa, pelattuja liigapelejä on yhteensä 180 ja liigamaaleja 28.

”Oma pelikauteni on ollut ihan hyvä. Ensimmäiset pari peliä olivat hakemista koko joukkueelta tietyiltä osin, oli se silti ihan OK-suorittamista. Nyt on pelattu muutama tosi hyvä peli ja hienoja onnistumisia on tullut. Otteluruuhkassa on jaksanut fyysisesti hyvin, joten tyytyväinen voi olla omaan kauteeni”, keskikenttämaestro iloitsee.